tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kuralammikon kuningatar.

Niin aurinkoisen ihana päivä oli eilen, että nappasin kameran ulkoiluun mukaan, toiveissa välittää se tunnelma, mikä meillä Olivian kanssa oli - rento, touhukas, vapaa.

hattu Name it / Takki Polarn O. Pyret / housut Polarn O.Pyret / kengät Kuomat


Kiikkuminen on edelleen ehdoton ykkönen, kun ollaan ulkona! "Lisää vauhtia, lisää vauhtia" kuuluu koko ajan! Onni on oma pihakiikku.


Leikkimökkileikit kiinnostaa yhä enemmän ja veikkaan, että kesällä se on ykkösjuttu. Näinpä pitäisikin nyt pistää se sisältä uusiksi! Oiskohan Lapsimessuilla jotain ostettavaa? Tältä mökissä näyttää nyt:Kauan ei tällä kertaa mökissä viihdytty, koska Olivian mieleen muistui jalkapallo, jota mentiin yhdessä potkimaan!


Ja sitten se suurin ilo löytyi: KURALAMMIKKO.Nyt on testattu - Kuomat pitää vettä, samoin housut ja takki! :)

Mun mielestä lapsen tulee antaa ulkona leikkiä eikä vaateet saa olla rajoitteena. Olihan se melkoisen näköistä, kun vaaleanpunainen takki muuttui kuranruskeaksi, mutta pesukoneessahan tuo näytti tulevan entistä puhtaammaksi. 

Saako teidän lapset hyppiä kuralammikoissa, kun ulkoilette? Vaikkei ois kurahousuja jalassa? ;)

Karina


6 kommenttia:

 1. SAA! Ehdottomasti! Minäkin hypin! Onhan meillä pesukone :)

  VastaaPoista
 2. Saa hyppiä, mutta jos lammikoita on, niin pistetään yleensä kurahaalari päälle. Meillä menty nyt vuosi Popin kuori/fleece haalarilla ja se kyllä pitää märkää hyvin. Kuomat on meillä vaan pakkaskenkinä. Nyt kun lämpötilat on olleet 0-5 niin jalassa ovat olleet crocsin kumpparit tai topatut saappaat samaiselta merkiltä.
  Lämpötila sais hiukan vielä nousta niin saadaan jaikaan vikingin gore lenkkarit. Ja päälle hiukan ohkasempaa vaatetta muutenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä Kuomat käytössä, kun tuntuu maa olevan vielä niin kylmä. Jäätä ja luntakin joka paikassa! Vk lenkkarit on hankittu ja vuorelliset kumpparitkin löytyy.. en vaan uskalla niitäkään vielä laittaa, kun tosiaan kylmältä on ilma auringosta huolimatta tuntunut. Kyllä se kevät vielä tulee, ohkaisempi takki ja kengät odottaa :)

   ps. meilläkin yleensä kurahousut päällä, en vaan ajatellut, että pihan ainoa lammikko on se paikka, missä neiti haluaa olla :D

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Meilläkin touhutaan leikkipuistoissa lähes joka pv, ja siellä ollessa saa mennä kura lätäkköön, vaikka ei kuravaatteita olisikaan, mutta jos sieltä ei olla heti suuntaamassa kotiin, niin sitten ei saa. Onhan se pienelle sellainen nautinto, että ei raaski usein kieltää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ei ennen kauppaan menoa saa mennä lätäkköön, paluumatkalla vasta :D
   On se nautinto, en minäkään raaskinut eilen kieltää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)