keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Olivian OOTD 26/04/2015

Käytiin sunnuntaina Olivian ja ystäväni sekä hänen lapsensa kanssa Pomp de Luxin avoimilla ovilla. 

Mitään ei pitänyt tilata.. mutta leggingsit, neule ja housut lähtivät kuitenkin tilaukseen. En vaan voi vastustaa lastenvaatteita!!


                               Alerekiin olin pikkasen pettynyt, sieltä löytyi Olivialle vain neule.

Tässä Olivian OOTD , on ihana, kun lapsen voi pukea kauniisiin vaatteisiin! Vielä kun jaksais panostaa omiinsa raskausaikanakin!pipo Papu / kauluri Olivian tädin tekemä / tunika Pomp de Lux / neule Pomp de Lux / takki Esprit / lapaset Lindex / housut H&M / kengät Lekmer*
*mainoslinkki

Olivian vaatekaappi alkaa täyttymään niin uhkaavasti, että inventaario rankalla kädellä olisi piakkoin edessä! Me ollaan varattu toukokuun puolessa välissä kaks kirppispaikkaa ValintaKirppikselle Joensuussa, toinen paikka tulee täyttymään miesten vaatteista ja toinen naisten ja tyttöjen. Edessä on vielä iso urakka käydä kaikki vaatekasat, laatikot ja kaapit läpi. Olen vienyt varastoon niin paljon vaatteita, etten itsekään muista mitä siellä on. 

Tarkoitus olisi viedä vain oikeasti kivoja ja hyviä vaatteita, ne joista tietää jo suoraan, ettei kukaan tälläisiä kaipaa, on parempi antaa suoraan pois, eivätpähän vie tilaa. Kirppikselle on muutenkin hyvä viedä kohtuullinen määrä tavaraa kerrallaan ja vaikka täyttää paikkaa pitkin viikkoa. Järkyttävimmät on ne myyntipaikat, jotka pursuaa tavaraa niin ettei se houkuttele ostajaa edes tutkimaan paremmin tarjontaa!

Olivian odotusaikana kävin itse juuri niitä täyteen tupattuja paikkoja läpi ja teinkin usein hyviä löytöjä niistä. Harmitti vaan myyjän puolesta, etteivät muut vaivautuneet tonkimaan vaatekasoja. Tästä kuitenkin voi itse oppia:) 

Tänään me palaillaan takaisin kotiin, muutama päivä mummilassa oli kiva, mutta on tosi kiva myös mennä omaan kotiin. Oliviakin sanoi eilen "mennään kotiin äiti, otetaan mummi mukaan", kun päiväunien jälkeen kysyin, minne hän haluaisi mennä. Odotin vastausta "ulos", jonne me oltiin menossa, mutta sieltä tulikin syvällisempi vastaus <3 

ps. minne aika katoaa, kohta alkaa TOUKOkuu, camoon??!!

Karina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)