maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen mummilassa.

Pääsiäinen osui tänä vuonna samalle viikonlopulle vanhempieni kotiutumisen kanssa. Hehän olivat tällä kertaa puoli vuotta Espanjassa ja nyt vihdoin palasivat kotiin! Olivian riemu oli käsinkosketeltavissa - mummia, ukkia ja enoa oli ikävä. 

Koko tämän puolen vuoden ajan, me juttelimme Facetimen välityksellä videopuheluita 2-5 kertaa viikossa, tämän vuoksi Olivia ei unohtanut heitä missään vaiheessa. Myös omissa leikeissä Olivia kertoi monesti menevänsä "Espanjaan mummin luo". Ihanaa, että meidän kaukosuhde on nyt vähäksi aikaa ohi! Vaikka onhan välillämme edelleen se 150 km eikä ihan joka päivä tule nähtyä. Olen huomannut, että itse asiassa enemmän me ollaan yhteyksissä varsinkin Facetimen välityksellä juuri silloin, kun he ovat ulkomailla.


Matka mummilaan alkoi perjantaina puolen päivän aikaan, Olivian päikkäriaikaan. Kuvasta näkyykin nukkuva matkustaja :)

Mummi <3

Pääsiäiseemme kuului hyvä ruoka (ja hyvä alkoholiton punaviini), suklaamuna ja yhdessä oloa.
Tulimme jo eilen kotiin, koska miehelläni on tänään töitä. Onneksi itse saan nauttia vielä tästä aurinkoisesta vapaa päivästä! Suunnataan Oltsin kanssa ihan kohta ulos leikkimään. Leikkimökki on tosi tylsän näköinen ja sinne pitäisi saada niin uudet kalusteet kuin leikkivälineet. Tekisi mieli heittää koko sisusta roskalavalle, mutta ensin pitäisi tietää, minkälaisen sisutuksen mökkiin haluan! 

Nyt nauttimaan auringosta, pus!

"Huomenta pikkuveli" <3

Karina

3 kommenttia:

  1. Millä viikoilla olet raskaana? Itselläni poika 2v ja toista odotan viikolla 16+5. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Olen viikoilla 24+3 :) Onnea odotukseen, kiva, kun olet löytänyt blogiini!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)