tiistai 5. toukokuuta 2015

Neidin uudet kuteet.

Olivia tuntuu kasvavan niin nopeasti, ettei vaatekaapin tarjonta pysy perässä. Esimerkiksi ihan peruspaitoja - ja housuja päiväkoti/koti käyttöön tuntuu olevan vain 86 tai 92 koossa, kun ajankohtaisempi koko alkaisi jo olemaan 98. Me&i lammashousut ovat ainoat ihmeet, jotka mahtuvat vieläkin, vaikka ovat kokoa 74/80, ihan naurattaa laittaa ne aina jalkaan. Olivia ei varmaan ees suostu luopumaan niistä koskaan, onhan ne olleet käytössä jo 13 kuukautta.

Vaikka suosinkin yleensä kirppareita, voin rehellisyyden nimissä kertoa, että ostan kuitenkin aika paljon myös uutena. Kaikkea en voisi ostaa uutena, enkä siinä näe mitään järkeäkään, mutta kivan vaatteen kohdalla en ala miettimään kauhean pitkään, ostanko vai en. Esimerkiksi eilen bongasin KappAhlilta tarjouksen: kaikki naisten, miesten ja lasten housut -25% (eilen) ja tänään (vinkki!!), joten kävin pikaisesti lounastauolla (olen back in business) ostamassa kahdet perushousut, hinnaksi jäi 7,50€/kpl, värit valitsin niin, että jäävät myös poitsulle sitten käyttöön eli hinnaksi ei tule kirpparia enempää, kun kaksi lasta pääsee käyttämään niitä.


Pomp de Luxin avoimilta tilatut vaatteet saapuivat myöskin eilen!
Ihanat yksityiskohdat on noissa housuissa, varsinkin Pomp de Luxin merkki on söpösti housun lahkeessa.


Mekkoja ja hameita löytyy kaapista yllin kyllin, mutta leggingsejä ei ollut ennen näitä yhtäkään paria! Täytyy varmaan ostaa ohuempia vielä kesällä lisää.


Tän tyyppinen neule on havaittu jo aikasemmilta Pompin kausilta hyväksi. Koon puolesta ovat pitkäikäisiä, nytkin on käytössä 86, ollut se sama vaaleanpunainen jo vuoden varmastikin. Tämä oli -30% alennuksessa, alerekin ainut löytö.


Seppälästä löysin ihanan kevät hienostelutakin! Koko on 98/104, joten pitkään menee tämäkin. Tällä on aina hyvä perustella itselleen ja miehelle, miksi ostin uutena ;)


BabyGapin yökkäri on löytö nettikirpparilta. Valitettavasti ei hintaansa nähden ihan vastannut kuntoaan/esittelyään, mutta kuvan perusteella onkin vaikeaa arvioida esim nukkaantuneisuutta. En kuitenkaan palauttanut sitä, vaikka kirppis sellaisen palvelun tarjoaakin. 8,50 eurossa on 7 euroa liikaa, mutta menkööt. Onhan tuo suloinen!

Ihanaa, kun ilmat lämpenee ja kohta pääsee käyttämään kesävaatteita!

Karina

2 kommenttia:

  1. Mä myös ostan aika paljon uutena, mutta hyödynnän just esimerkiks Lindexin ota 3 maksa 2 tarjouksia, jolloin yksille housuille jää hintaa kutakuinkin 6 euroa :) Ja perustelen myös sillä, että samoille vaatteille tulee meidän perheessä ainakin kaksi käyttäjää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienempiä vaatteita löysi aina kivasti kirppareilta, mutta tuntuu, että mitä isompaa kokoa ostaa, sen vaikeampaa on löytää edullista ja hyvää! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)