lauantai 13. kesäkuuta 2015

12/06/2015

Käytiin eilen pitkästä aikaa koko perheen voimin kaupungilla. Amarillossa syömässä ja Joensuun torilla jäätelöllä. Oli jotenkin rentouttava ja ihana kokemus! Pipo Name it / takki Seppälä Kids / paita Name it / housut H&M / kengät Crocs

Ensin käytiin toki asioilla, harvemmin me Joensuuhun muuten vaan ajellaan syömään. Kirpparillakin käytiin, paljoa ei sieltä löytynyt, tulevalle pienelle paita, 


en ole koskaan merkistä kuullutkaan - El sikke lej - mutta googletettuani kotona, huoamasin, et nuohan maksaa uutena yli 30 euroa! Taisin siis tehdä merkkivaatelöydön 1,5 eurolla :D Eipä sillä merkillä nyt niin väliä ole, sienet on tässä söpöjä!

Amarillossa kävi moka, kun en tajunut katsoa, että lihapulla-annos on ranskalaisilla. Luulin, että olisi ollut perunamuussilla eikä tarjoiliakaan kyllä kysynyt vaihtoehdoista. Itse en tykkää ranskalaisista kun tosi harvoin ja harmittaa etten siinäkään tajunut pyytää tilalle muuta. Olivia ei montaa ranskalaista kyllä edes syönyt, onneks lihapullat meni paremmin. Nyt on muutenkin menossa sellainen syömättömyyskausi neidillä, että hankala on saada suuhun muuta kun jogurttia, banaania tai toastia. 

Pehmis kyllä maistui kaikille!
Takki H&M (sata vuotta vanha) / paita Vila / housut H&M Mama / laukku Michael Kors /  kengät So What

Saatiin vielä iltaan pelastusoperaatio tehtäväksemme, kun huomasin keittiön ikkunasta, että ulkona makaa elottoman näköinen siili. Mies sitten kävi katsomassa ja siinä se törötti, sekaavana ja unisena. Päätettiin auttaa hänet turvaan, pois lintujen ja kissojen silmiltä ja siirrettiin siili leikkimökin alle :)


Kiva perhepäivä, ei voi muuta sanoa. Tänään ollaan kaikki kotona, mutta miehen löytää ulkoa, hän rakentaa sitä leikkikeskusta. Me lähetään Oltsin kanssa myöskin nyt ulos. Ihanaa lauantaita kaikille! 

Karina

2 kommenttia:

  1. Voi mikähän siiliparalla on ollut? Selvisikö vai kuoliko? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavsti eilen löydettiin kuolleena ja haudattiin se :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)