maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kauppaleikkejä ja puisia leluja.

Olivia tykkää kovasti kaupassa käymisestä, sekä oikeasti että leikisti. Oikeassa kaupassa hänellä on aina pikkukärrit, joihin hän saa kerätä tarpeellisia ostoksia. Hän tietää missä on kassat ja tietää senkin, että ostokset on ensin maksettava. Kotona neiti on "menossa" vähän väliä kauppaan ja tärkein juttu on kauppakassi, joita löytyykin melkoinen läjä. Usein hän muistaa vaatia myös kauppalistan. Tyhjä paperi ei missään nimessä käy, aina pitää olla jotain kirjoitettuna!


Kun sain yhteydenoton ekologisia leluja myyvästä ekokiva.fi verkkokaupasta, en kauaa miettinyt, minkä lelun Olivialle haluaisin.
Olin katsellut kirppareilta jo pidemmän aikaa muovisia kassakoneita, mutta aina niissä oli joku isompi kuluma, jokin osa rikki tai ne oli muuten epäsopivia. Ennen ekokiva.fi valikoiman katselua en edes osannut ajatella, että kassakoneita voisi olla myös puisina myynnissä!Ekokiva.fi myy niin tuttuja Sophie la Girafe ja esim. Lifefactoryn tuotteita kuin myös näitä harvinaisempia puu - ja luomuleluja! Itse tykkään kovasti puuleluista ja mun suosikkeja heidän valikoimastaan ovat kassakoneen lisäksi nämä:Kannattaa ehdottomasti tutustua ekokivan valikoimaan, varsinkin, jos haluaa kestäviä ja ekologisia leluja! Siellä on paljon leluja, joiden olemassaolosta minulla ei ollut tietoakaan, toivottavasti tästä esittelystä oli myös teille hyötyä!

Ostatko sinä ennemmin muovi - vai puuleluja? Olitko kuullut ekokiva.fi kaupasta ennen tätä?

Puinen kassakone saatu blogin kautta (kiitos Ekokiva!). Linkeistä en hyödy.

Karina


12 kommenttia:

 1. Puisia ehdottomasti! Meillä onkin paljon puisia leluja mm. ruokatarvikkeita ja niistä syntyy kauppa- ja kotileikkejä. :)
  Ekokiva nettikauppa on minulle täysin uusi tuttavuus! Pitää käydä tutustumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion hankkia puisia ruokia, näyttävät niin paljon paremmilta kuin muoviset!

   Poista
 2. Ompas todella kiva tuollainen puinen kassakone. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana on, suosittelen! Ainut miinus on pahviset rahat, siihen pitää keksiä vielä joku parempi ratkaisu!

   Poista
 3. Oi meillä kans pojat tykkää kauppa ja kokkailu leikeistä :) Kassa on meilläkin haaveissa ja uusi vähän jämerämpi leikkikeittiö (tuo muovinen ei enää kauaa kestä). Puulelut on kyllä yleensä kauniimpia, mutta kyllä meiltä löytyy sekä että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy kaikkea mahdollista - puuta, muovia, kankaisia vai mitä ne ikean ruoat nyt onkaan! Puuleluja kyllä ostan mielelläni, niissä on jotenkin sellaista vanhan ajan tuntua :)

   Poista
 4. Wau onpa hieno kassakone <3 Meilläkin lapset ovat kulkeneet vauvasta lähtien mukana ruokakaupassa ja jopa pitävät siitä :D Perheen "laatuaikaa" hih <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä yks päivä sanoin miehelle, että olenkohan mä jotenkin outo äiti, kun mieluummin haen lapsen äkkiä päiväkodista ja menen hänen kanssaan yhdessä kauppaan, kun että käyn ensin kaupassa ja sit haen päiväkodista. Meillä on Olivian kanssa aina tosi kivaa kaupassa, kun valitaan yhdessä tomaatteja, banaaneja, hän saa ojentaa kaapista mun näyttämän juuston, kinkun jne. Kassahihnalle laittaa nykyään jo puolet tavaroista. Näinhän
   Ne lapset oppii kauppakäyttäytymisen :)

   Poista
 5. Onpa kiva tuollainen puinen kassakone :) Meillä taitaa kaikki olla muovisia, vaikka voisin kyllä puisiakin ostaa. Meillä poika on myös innoissaan aina pikkukärreistä kaupassa ja kerää sinne ruokia ja kauppaleikit muutenkin kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että poikiakin kiinnostaa kaullaleikit! Mun isä on entinen kauppias ja oon itse kasvanut kaupan takahuoneessa, kotonakin lempi leikki oli juuri kauppa, joten on kyllä ollu kiva seurata Olivian kauppaintoa jo 2 vuotiaana! Mitähän se on, kun leikit kehittyy tästä :) ainakin ukki tulee olemaan ylpeä <3

   Poista
 6. Ihana kassakone! Ekokivan lelut ovat kyllä mahtavia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)