lauantai 27. kesäkuuta 2015

Ravintolavinkki Tallinnaan!

Niin pidempien kuin lyhyempien (varsinkin ulkomaan)reissujen hyviin puoliin kuuluu ehdottamasti ravintolaruokailu. Vaikka me oltiinkin huoneistohotellissa, jossa oli iso keittiö ja kaikki tarvittavat välineet, ei matkan aikana keittiössä tullut todellakaan häärittyä kuin vain aamu - ja iltapalan aikaan.Matkoilla voi välillä herkutella, kuvassa oleva maitorahkakreemi oli ehdottomasti niitä herkkuja, joita kaipaan omasta lapsuudestani. Toisaalta hyvä, ettei kaikkea ole Suomessa saatavilla, onhapahan erityisherkkuja aina tiedossa, kun Eestissä käydään!

Viimeisenä iltana äitini halusi ehdottomasti kalaravintolaan ja hotellin sijannista johtuen (ikkunasta näkyi Raekoda plats, eli olimme ihan vanhan kaupungin ytimessä), suuntasimme Kuninga Restaurant nimiseen ravintolaan. 


Kyseessä ei ole yhteistyöpostaus enkä todellakaan hyödy tästä mitään, haluan vain jakaa oman kokemukseni kyseisestä pienestä ravintolasta, joten tässä mun mielipide paikasta:

AIVAN ihana. Pieni, tunnelmallinen, ihan mielettömän hyvää ruokaa ja mukava henkilökunta. Täydellinen kalaravintola hyvästä ruoasta tykkääville. Ei ole halvimmasta päästä, mutta ruokien maku on kyllä jokaisen euron arvoinen.

Itse söin alkupalaksi Kamtsatkanravun jalkoja ja pääruoaksi merianturaa, joka osoittautui parhaaksi kalaksi, mitä olen koskaan maistanut! Olivia sai jälkiruoaksi jäätelöä. Ravintolan menuun pääset tästä.

Olivia on kulkenut vauvasta lähtien ravintoloissa mukana, joten käyttäytymisongelmia ei onneksi ollut, vaikka ajankohta olikin jo suht myöhäinen. Puhelimen kuvien selailuun turvauduin vasta ihan lopussa, kun odotimme laskua ja neiti alkoi olemaan väsynyt. Onneksi hotellille ei tosiaankaan ollut kun se 2 minuutin kävelymatka. Huoneistohotellista ajattelin kirjoittaa oman postaukseni, täydellisestä sijainnistaan huolimatta, sijannin kanssa tuli myös hieman negatiivisia kokemuksia! Mutta siihen palaan, kun saan taas hetken omaa aikaa blogin parissa.

Rentoa lauantai-iltaa <3

Karina

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos hyvästä vinkistä! Tarkoitus olisi itsekin päästä vielä tämän kesän aikana käymään kotopuolessa ja tutustuttaa tuo komeampi puolisko perheelle! :) Varsinkin Kalamajaan on viime vuosina ilmestynyt kaikkia uusia kivoja ravintoloita ja kahviloita, harmi ettei aika riitä yhdellä reissulla niiden kaikkien läpikäymiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain! :) Ruoka on oikeesti taivaallisen hyvää siellä..mmmm.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)