maanantai 13. heinäkuuta 2015

Leikkikeskuksen AVAJAISET!

Sataa, ei sada, sataa, ei sada - eilinen sää kiinnosti minua enemmän kuin pitkään aikaan, nimittäin eilen iltapäivästä vietettiin Olivian leikkipaikan avajaisia tutulla "blogimamma"porukalla! Noora, Jonna, Pinja, Emmi ja Tiina sekä lapset - kiitos kun tulitte viettämään pihajuhlia kanssamme! 

Leikkipaikka on nyt tosiaan valmis!

Pidettiin pieni avajaisseremonia, jossa kiitin rakentajaa eli miestäni ja lahjoitin hänelle lahjakortin hierojalle :) Sen verran usein sain kuulla, miten jumissa hänellä kaikki paikat on! Olivia sai leikata avausnauhan ja leikit saivat alkaa!


Leikkituokion jälkeen siirryimme grillikatokseen välipalalle!<3 Kiitos päivästä tytöt <3


Karina

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos teille, on aina yhtä ihanaa viettää aikaa teidän kanssa <3

   Poista
 2. Upea leikkipaikka teillä :) Wau!
  Ihania tarjottavia, ja jaksoit vielä noilla viikoilla järkäillä :) Varmasti oli hyvät bileet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mies oli tosi suurena apuna ja hengaili meidän tyttöjen kanssa :D llman häntä en olisi alkanut järjestämään mitään! :)

   Poista
 3. Olisi kiva kuulla miten paljon rahaa ja aikaa teillä meni? :) Me ostettiin valmis leikkikenttäsysteemi joka on hiekkalaatikon hiekkaa vaille valmis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen postaus onkin tulossa loppuviikon aikana! Kunhan saan miehen puhelimesta kuvat ja häneltä "haastattelun" :) Paljon teillä meni valmispaketti maksamaan? Tuliko lisäkustannuksia vielä lisäksi, maalia, yllättäviä juttuja tms?

   Poista
  2. Meillä meni 649 euroa pakettiin ja kahdelta ihmiseltä yhteensä noin 20 työtuntia (ruokatunnit on mukana laskuissa). Ainut yllättävä juttu oli pohjustukseen tarvittava sementti, mutta sekin käytiin "ottamassa" miun vanhempien pihatyömaalta.

   Poista
  3. Kiitos, mä palaan asiaan postauksen kera viikonlopun aikana! Mutta noin saman verran rahaa meilläkin meni! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)