keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Round 2: Neuvola rv 36+5

En ole pitkään aikaan kirjoitellut neuvolakuulumisia, koska niissä ei ole ollut mitään erikoista sanottavaa. Paino on noussu pikkuhiljaa, paineet ollu ok, pissa aina ok ja mikä yllättävää niin hemoglobiini hyvä, vaikken rautaa erikseen syö. En ole muistanut kyllä syödä muitakaan vitamiineja.. anyway, tänään oli neuvolakäynti ja tälläisiä "tuloksia" kirjattiin korttiin:

Rv 36+5

paino 86,4 kg (yhteensä painonnousua +13,6kg)
verenpaine 115/65
pissa ok
hemoglobiini 128
Sf mitta 35,5cm (viikossa pompannut 2cm?!)
tarjonta rt
sydämensyke +
liikkeet ++

Käynti oli hieman sekaava ensinnäkin sen takia, että pääsin sisälle 23 min myöhässä ja mulla oli Olivia mukana, joka jaksoi kyllä olla käytävällä ja ekat 10 min nätisti, mut sit alkoi turhautumaan ja onnistui vielä lyömään päänsä yms kivaa. Th tyrkytti taas imetyskirjaisia (sanoin sadannen kerran, että imetin sen 1v9kk ja muistan erittäin hyvin myöskin ne alkujutut, kivut, nousut, kaalinlehdet, vuorottelut, lanolinit yms,niin en kiitos tarvii ylimääräisiä lappusia kotiin),kyseli taas samoja asioita eikä oikein tuntunut tajuavan, että mulla on kaikki ok. En pelkää synnytystä, en ole masentunut, en pelkää tulevaa arkea 2 pienen kanssa ja olen kaikinpuolin tyytyväinen elämääni.

Toki on hyvä, että kysellään, tällä voidaan ennaltaehkäistä monia asioita. Mutta mulla on kaikki hyvin. Saatoin vaikuttaa vähän ylimieliseltä. No, ei voi mitään. Seuraava aika varatiin kahden viikon päähän, kun on rv 38+5. Ja synnytystapa-arviopyynnön hän laittoi myös eteenpäin, sieltä sitten joko tulee kutsu tai ei. Streptokokki bakteerinäytteen otti myös.


Karina

2 kommenttia:

  1. Mullakin pitäisi streptokokki ottaa perjantaina :) Tuo on kyllä jännä, että oikeen yritetään etsiä ongelmia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Jos oot ok, niin väkisin keksitään, mistä voisi valittaa! Hyvää sen vaan tarkoittti, mutta näin viimeisillään ei oikein jaska kuunnella turhia, hehe.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)