perjantai 24. heinäkuuta 2015

Round 2: Tänään LA eli rv 40+0 //ARVONNAN voittajat//

Tässä sitä edelleen ollaan "yhdessä kasassa" niin kuin kaikilla on tapana sanoa. Tänään on toisen lapsemme laskettu aika  eli viikkoja on nyt kasassa 40. Hurja määrä, jotka todellisuudessa ovat menneet niin nopeasti, ettei kauaa ole tarvinnut odottaa. 

Minkälaisia oloja minulla tällä hetkellä on? Monenlaisia -  joku tuntuu kaivaavaan tunnelia ulos ja pientä supistelua on ilmassa. Todella pientä kuitenkin. Mielentila on rauhallinen ja levollinen, ei ollenkaan malttamaton. Olivia syntyi 41+0 ja synnytys käynnistyi 40+5, joten uskon, että tämäkin vauva on viikon sisällä tässä maailmassa. On hurjaa ajatella, että se voi tapahtua koska vain. Esim vedet voi lähteä vaikka heti tämän postauksen jälkeen.. tai aikana! 

Perinteisesti keskiviikkona mulla oli neuvola, 

Rv 39+5

paino 88,6 kg (+1,2kg) yhteensä 15,8kg
verenpaine 124/64 (122/70)
pissa ok
hemoglobiini 125 (135)
sf mitta 36,5 cm (36cm)
tarjonta rt
syke +
liikkeet ++
turvotus +

Ensi keskiviikolle olisi taas aika, pienesti toivon, etten siihen enää tarvitsisi mennä :)


Viime päivät ovat menneet hurjan nopeasti, keskiviikkona vietin "minä-päivää" ja kävin yksin Joensuussa shoppailemassa ja kiertämässä kaupunkia. Torstaina meillä oli ystäväperhe kylässä heti aamupäivästä, miehet kävivät kiertämässä frisbeegolf radan ja me oltiin tyttöjen kanssa pihassa leikkimässä. Sitten grillasin meille kanahampurilaisia ja vieraiden lähdettyä Olivia meni päiväunille ja minä hyppäsin nurmikonleikkurin kyytiin. Pitähään nurmikon olla siisti :)

Tänään on vähän sellainen "tekemättömien asioiden" tekopäivä. Iltapäivästä saadaan taas vähän elämää tänne, kun mun vanhemmat ja veli tulevat viikonlopuksi meille. Vihdoin saan otettua raskauskuvatkin, pikkuveli saa nimittäin toimia mun hovikuvaajaana. Hänellä ei koskaan mene hermot muhun ja onnekseni hän myös ottaa neuvot ja käskyt hyvin vastaan!

Iso kiitos kaikille blogin 3v. synttäriarvontaan osallistuneille ja kiitos myös onnitteluista! Aamupalan yhteydessä arvottiin kaksi voittajaa ja seuraavat nimet nousivat Olivian hatusta:

Johnna/Arjen miljönääri
Marja-Liisa (sposti alkaa postin. ... )

Laitan teille molemmille sähköpostia tämän päivän aikana, jos kuitenkin ehditte lukea voitostanne jo täältä, niin voitte laittaa minulle yhteystietonne mailiin: karinakamarainen@msn.com niin toimitan ne Kiddexille, joka lähettää lahjat suoraan teille. Oikein paljon onnea teille!

Karina

8 kommenttia:

 1. Iiks mua jänskättää jo sun puolesta! :) Kohta sulla on ihana pikkuinen sylissä ♡

  Mä tuun täältä perässä hitaasti mutta varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus, älä jännitä <3
   Älä pidä kiirettä, vauvan on hyvä kasvaa masussa loppuun saakka! :)

   Poista
 2. Oi siellä elellään nyt jänniä aikoja kun pikkuinen voi päättää syntyä ihan koska vaan, ihanaa.♥
  Täällä tuli tänään täyteen 36 viikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, jännittävää ja samalla ihanaa, koska nyt tietää, mitä odottaa! Esikoisesta ei ollu heti varma, mikä on supistus ja mikä on ihan oikeasti kipeä supistus :D

   Tsemppiä sulle kans, enää 4 viikkoa laskettuun! En tajua, miten sullakin mennyt tämä niin nopeasti, justhan luin, että olet raskaana?

   Poista
 3. Oii, tsemppiä loppu ajalle :) on se vaan jännää aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! Ihanaa saada pikkuinen kohta tänne kotiin <3

   Poista
 4. Tsemppiä loppuodotukseen, kohta sielläkin on ihana vauveli! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)