keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Säkkituolit terasssilla - yhteistyössä ROOMOX.fi

Olen tainut jo muutamaan otteeseen kehuakin, miten ihanaa on omistaa oma terassi. Varsinkin sellainen, jossa on katto pään päällä! Terassi on meidän tärkein "huone" kesäisin, siellä syödään usein, otetaan aurinkoa, chillataan  muuten vaan ja paljuillaan.


Mies on jo monta vuotta puhunut, että haluaisi meille säkkituolin, mutta en ole lämmennyt ajatukselle - kunnes hän rakensi terassin. Säkkituoli sisällä veisi meiltä liian paljon tilaa, kun taas ulkona, se on ihan eri asia. Niinpä en miettinyt kahta kertaa, kun sain ROOMOX.fi* verkkokaupasta mahdollisuuden testata heidän säkkituolejaan.

Sain valita meille kaksi tuolia: XXL ja Junior versiot. Säkkituolit ovat olleet meillä nyt käytössä toukokuun puolesta välistä lähtien ja ovat kyllä paikkansa terassillamme ansainneet:Valitsin XXL tuolin* (160x120cm) värissä Black eli musta ja Junior* tuolin (130x100cm) värissä Sand eli hiekka. Verkkosivun mainoskuva antaa ymmärtää tuolin olevan huomattavasti vaaleampi, mitä se todellisuudessa on! Todellisuudessa, se on enemmänkin beige kuin hiekan värinen.Säkkituolien pinta on vettä hylkivä ja sen puhtaana pitäminen on ollut helppoa, vaikka välillä ne ovat olleetkin siitepölyn peitteleminä. Täytettä on mahdollista tilata lisää tai ottaa sisältä pois, ihan niin kuin itselleen parhaaksi näkee. Meidän Junior tuolissa tuntuu olevan täytettä liikaakin, kun taas XXL tuoli on mielestäni hieman vajaa - häiritsevää se ei kuitenkaan vielä ole ollut, sillä en ole saanut aikaiseksi siirtää sisältöä juniorista xxl:ään.

Meillä säkkituolit ovat olleet käytössä yllättävänkin paljon. Mä saan mahani kanssa kivan asennon, kun yhdistän nämä kaksi tuolia, Olivia tykkää istua (maata) joko mun kanssa samassa tai sitten yksin omassa junior tuolissa. Myös nukkuminen onnistuu helposti.

Roomoxin* sivuilta pääset tutustumaan yrityksen muihin tuotteisiin, tilaaminen on helppoa ja edullista, sillä esim. XXL tuoli maksaa tällä hetkellä vain 69 euroa! 

*mainoslinkkejä
Säkkituolit saatu ROOMOX.fi verkkokaupasta bloginäkyvyyteen.

Karina6 kommenttia:

 1. Hei nuohan on mageita :) Ja ihana tuo viimeinen päikkärikuva <3

  VastaaPoista
 2. Upee kesähuone! Meillä on Fatboy olohuoneessa ja kyllä on käytetyin huonekalu kautta aikojen - isi pelaa ja katsoo telkkua, äiti lukee, tyttö hyppii ja köllöttelee ja on siinäkin päikkäreitä otettu :)

  VastaaPoista
 3. Ääh mä olen himoinnut tuollasia säkkituoleja meidän terasille! :) Joskos sitä ensi vuonna ostaisi. Hei, sulle on haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
 4. Mä haluaisin säkkituoleja meidän tulevaan lastenhuoneeseen. Ne ois jotenkin ihanan rentoja ja sopivia tollasille pojan kokoisille mini-ihmisille :D

  Ja näköjään niistä on muuhunkin kuin istumiseen. Saiskohan ton meidän Vilpertin asettumaan itsekseen noin rauhallisesti unille :D

  VastaaPoista
 5. Jättäkää väliin tilaukset roomoxilta. Tilasin 3 viikkoa sitten säkkituolin ja kaiuttimen. Toimitus luvattiin 1-2 viikossa. Edelleenkään tilauksia ei ole edes lähetetty. Olen kaksi kertaa yrittänyt ottaa yhteyttä heidän lomakkeensa kautta, mutta mitään vastausta ei ole kuulunut. Puhelinnumeroa sivuilla ei ole, niin soittaakaan ei voi. Huomenna lähtee luottokorttiyhtiölle reklamaatio maksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ikävä kuulla! Syynä voi olla inhimillinenkin virhe, en yhden negatiivisen kokemuksen takia lyttäisi koko firmaa. Heidän sivuillaan on yhteystietona e-mailosoite, oletko sitä kokeillut? support@roomox.com

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)