maanantai 24. elokuuta 2015

Leijonanpoikasen* nimi!

Mainitsinkin jo viime postauksessa, että tulen paljastamaan pojan nimen seuraavassa kirjoituksessa, koska en yksinkertaisesti jaksa kutsua häntä täällä blogissa muilla nimillä. Ollaan kuitenkin kerrottu nimi jo synnytyssalista lähtien kaikille eikä se todellakaan ole mikään salaisuus vaikka nimiäisiä juhlitaankin vasta 6.9.2015.

ALEX JOHANNES P.


Ensimmäinen (ja kutsumanimi) Alex ollaan keksitty jo kauan ennen raskautta. Olimme Turkissa lomalla ja keskustelimme uima-altaalla poikien nimistä, Alex tuli miehelleni jostain mieleen ja olin silloin jo suostunut siihen. Itsehän en tätä jostain syystä muista ja yritin ehdotella muitakin nimiä, mutta mies ei antanut periksi. Onneksi tykkään Alex nimestä itsekin, joten se sai jäädä. Toinen nimi, Johannes tulee mieheni ja isäni toisesta nimestä. Molemmat ovat siis toiselta nimeltään Johannes (mikä tuuri!) ja näin nimi kulkee molempien suvusta. P on sukunimemme ensimmäinen kirjain.

Nyt meillä on Olivia ja Alex. Mitä tykkäätte ja tuliko nimi täysin yllätyksenä vai sellaisena, mitä olisittekin voineet kuvitella meidän pienokaiselle?

Karina

*leijonanpoikainen tulee siitä, että Alex on horoskoopiltaan leijona ja hän örisee, kuin pieni pentu <3

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pauli aloittaa huomenna työt ja me ollaan seuraavat 6 päivää ilman autoa kotona :/ SAA tulla kylään :)
   <3

   Poista
 2. Kaunis nimi :) Meidän esikoisen toinen nimi on myös Johannes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Johannes taitaa olla aika perinteinen nimi :) tykkään siitäkin!

   Poista
 3. Ihana nimi! Oltaisi myös annettu Alex nimeksi mahdolliselle poikalapselle, ellei se olisi jo miehen veljen nimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Ja mä oisin halunu Olivialle nimeksi Isla! Päädyttiin kuitenkin Oliviaan, koska läheisen ystävän esikoinen on Isla <3

   Poista
 4. Meilläkin on tuo "pikkukarhu" tai "pikkuleijona", nimiäispäiväksi kaavailtiin samaa päivää. :) Kiva nimi ja hyvin kyllä toinen nimi valittu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)