sunnuntai 30. elokuuta 2015

Ostoksista rahaa takaisin & linkki 5 euron aloitusbonukseen - Ostohyvitys.fi

Sain heinäkuussa yhteydenoton Ostohyvityksen Minnalta, joka kyseli, onko palvelu minulle tuttu ja jos ei, haluaisinko tutustua ja tehdä samalla koeoston, jonka he hyvittäisivät minulle. Sivusto oli minulle ennestään siinä mielessä tuttu, että yritin luoda itselleni tilin parisen vuotta sitten, kun en ollut vielä Suomen kansalainen ja homma kesketyi siihen, kun sopimussäännöissä luki, että pitää olla Suomen kansalainen. Otin silloin yhteyttä asiakaspalveluun ja tiedustelin, että riittääkö, että asuu vakituisesti Suomessa ja vastaus oli kyllä. Eli ei ole pakko olla Suomen kansalainen, jota nykyään kyllä olen. No joka tapauksessa, mulla jäi homma jostain syystä kesken ja sittemmin koko juttu unohtui.

Tiesin siis, miten Ostohyvitys.fi toimii ja tottakai halusin viedä homman nyt loppuun. Ilmainen shoppailuraha oli vaan iso plussa. Jos sinulle ei palvelu ole vielä tuttu, niin tässä muutama infohippunen sekä linkki 5 euron aloitusbonukseen!

Ostohyvitys.fi on suomalainen start-up yritys, joka auttaa kuluttajia shoppailemaan edullisemmin netissä. Palvelun voi rinnasttaa Plussa tai S-ryhmän korttiin, paitsi että tämä toimii netissä ja bonusta saa 2-10% käyttämästäsi summasta takaisin. Kun bonuksia on kertynyt 15 euron edestä, ne voi tilittää suoraan omalle pankkitilille. Toisin sanoen, jos tilaat vaikka Nelly.comista (jonka bonus on 11,5%) 100 eurolla, saat 11,5 euroa bonusta takaisin. Se on mun mielestä jo aika paljon! 

Palvelussa on mukana yli 800 eri verkkokauppaa, myös itselleni tutut Babyland, Lekmer, Kidster, Nelly, Bubbleroom, Asos, Brandos jne. Vinkki: koska verkkokauppojen valikoma on tosiaan niin laaja, kannattaa rekisteröitymisen jälkeen selata kaikki liikkeet läpi ja klikata kaikki mielenkiintoiset suosikeiksi, sen jälkeen mennä suosikkeihin ja tutustua paremmin niihin sekä karsia listaa sitä mukaa! Mulle jäi ekan karsinnan jälkeen 826:sta vaihtoehdosta noin 50 verkkokauppaa ja lähemmän tutustumisen jälkeen 30, joista on nyt helppo shoppailla.

Voisin kuvitella, että moni muukin siellä ruudun takaa tilaa nykyään vaatteet ja tavarat mieluummin kotoa käsin, kun menee kaupungille etsimään ja koluamaan kymmeniä liikkeitä läpi. Itselleni kävi viime viikolla juuri niin, että olin käymässä lääkärissä ja ajattelin pyörähtäväni samalla kaupoilla etsimässä juhlavaa imetystoppia, kunnes minua alkoikin mietityttämään se kaupan ahtaus ja ajatus siitä, että ensin pitää mennä parkkihalliin, kasata vaunut, laittaa Alex kaukalossaan kyytiin, mahdollisesti imettää kesken kaiken jne. Aikaa olisi mennyt turhaan hukkaan, joten ajoin liikenneympyrässä kokonaisen ympyrän ja palasin isolle tielle suoraan kotiin ajatuksena verkkokaupat ja niiden helppous. Tilaat kotiin, sovitat milloin haluat, tarvittaessa palautat

Tein sitten keskiviikkona koeostokseni Ostohyvityksen kautta ja homma toimi erittäin helposti. Kirjauduin sivuilleni, klikkasin verkkokaupan, josta olin päättänyt tilata ja normaalisti klikkailin ostokset ostoskoriin. Kaikki toimii siis ihan samalla tavalla kuin "normaalistikin", mutta täytyy vaan muistaa mennä siihen verkkokauppaan Ostohyvityksen.fi sivun kautta, jotta saa bonuksen. Kun seuraavana päivänä kirjauduin taas tililleni, ylälaidassa luki, paljonko minulle oli kertynyt bonusta ostoksistani.

Kerättyäni yli 15 euroa, saan rahat tililleni muutamalla klikkauksella Oman sivun kautta. Kukapa nyt ei haluaisi omista ostoksista rahaa takaisin?

Liittymällä palvelun käyttäjäksi nyt TÄMÄN linkin kautta, saatte 5 euron aloitusbonuksen bonustilillenne. Suosittelen liittymäään palveluun tuon linkin kautta samantien, vaikkei aikoisikaan just nyt mitään tilata. Saatte sen 5 euron bonuksen vain tätä käyttämällä ja kohtahan on joulukin tulossa. Jos ei nyt aio tilata mitään, marraskuussa on varmasti paljon mitä tarvitsee ja pääsette kerryttämään bonuksia tuon viiden euron päälle. Liityminen ei maksa teille mitään, vitonen ei sieltä häviä ja liittymiseen ei mene 2 minuuttia pidempään!


Vai joko kaikki mun lukijat käyttää Ostohyvitys.fi:n palveluita?

ps. esittelen mun koetilauksen sitten kun tilaus on saapunut :)

Karina

Blogiyhteistyö.
2 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan jaksanu lukea näitä ostohyvitys-postauksia loppuun, nyt jaksoin ja ihan hyvältähän tuo vaikuttaa! Ehkä sitä vois jopa rekisteröityä....tosin se tarkoittaa todennäköisesti myös lompakon tyhjentymistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rekisteröidy ihmeessä, tilailet sitten kun oikeasti tarviit jotain :)
   Kiva, että jaksoit lukea loppuun, tämähän oli jo kohteliaisuus!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)