tiistai 4. elokuuta 2015

Vauvan nurkkaus.

Makuuhuoneemme joutui taas venymään, kun huoneeseen ilmestyivät pinnasänky ja hoitopöytä. Huone oli jo ennestään suht ahdas, onhan se kooltaan hieman alle 8 m2 ja siinä on 160x200 cm parisänky sekä syksyllä hankittu vaatekaappi, jota ei aikaisemmin siinä ollut. Hyvin kuitenkin kaikki mahtuu ja sen lyhyen ajan eli reilun vuoden, mitä pinnasänky ja hoitopöytä tulevat huoneessamme olemaan, mahdumme siihen hyvin, uskoisin.

Käsin tehty kori Handed by,  Lekmer*

Olivian aikaan hoitopöydällä oli avoin kori eikä mennyt montaa kuukautta, kun neiti aina tyhjensi tavaroita lattialle vaipanvaihdon yhteydessä. Niinpä viisastuneena tilasin tällä kertaa kannellisen korin, ettei vanupuikkoja ja -lappuja tarvitse joka kerta keräillä.


Halusin tällä kertaa ehdottomasti kamerallisen itkuhälyttimen ja sainkin sellaisen Kiddexilta testiin. Gynoii smart baby monitorin** avulla pääsen puhelimestani tarkistamaan vauvaa livenä, ilman että minun pitäisi mennä yläkertaan natisevia rappusia pitkin. Kuuntelun ja katselun lisäksi voin myös puhua vauvalle puhelimeni välityksellä eli ääni kulkeutuu molempiin suuntiin. Laitteen toiminta perustuu 3G/4G tai Wifi -yhteyteen Gynoii laitteen ja älypuhelimen (tai tabletin) välillä. 

Luulen, että meillä itkuhälyttimsestä tulee todellinen hitti, sillä tykätään olla paljon ulkona ja saan tuon monitorin myös terassilla verkkovirtaan eli voin käyttää tätä myös vaunuissa. Leikkipaikka ja leikkimökki ovat terassilta katsottuna "kaukana" ja puhelin kulkee mulla joka tapauksessa aina taskussa mukana - nyt tulen säästymään ylimääräisen kapulan kantamisesta.  

Esimerkiksi tähän asti oon saanut käyttää mielikuvitusta, miten saan meidän aventin hälyttimenosan pysymään päältäistuttavassa nurmikonleikkuukoneessa ilman, että se tippuu koko ajan. Gynoiin kanssa olen keksinyt jo nyt ratkaisun - joko laitan kuulokkeet puhelimeen ja puhelimen taskuun tai laitan puhelimen sellaiseen käden ympärille laitetttavaan käsivarsikoteloon, jolloin voin seurata videokuvaa kätevästi.

Ennakkoluulot laitetta kohtaan ovat siis positiiviset, katsotaan mitä käyttökokemus sitten tulevaisuudessa tuo! 

Onko teillä kokemuksia Gynoii smart baby monitorista?

*mainoslinkki
**Gynoii smart monitor saatu Kiddexilta 

Karina
2 kommenttia:

 1. pikkasen kätevä laite! Vautsi, en taas tälläisenkään olemassaolosta tiennyt mitään :D
  Tuntuu, että on jäänyt hirveen paljosta ´´paitsi`` ekan vauvan kanssa kun ei tiennyt mistään eikä varmaan ollutkaan kaikkea sitä mitä nyt jo kehitelty!
  No ehkä mäkin joskus pääsen testailee kaikkia hienouksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun uutta vauvaa tekemään! :D
   Onhan se totta, että kaikki asiat kehittyy koko ajan ja arjen helpottajia on yhä enemmän. Tuo gynoiin hälytin on ollut kyllä ihan huippu, näin viikon käytön jälkeen oon jo ihan inlöööv siihen 😍

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)