sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Espanja: leikkipuisto.

Häädin miehen lasten kanssa läheiseen leikkipuistoon, jotta saisin kirjoitella postausta rauhassa ja nyt en sitten tiedä mistä aloittaa! Mitään ihmeellistä ei tänne nyt itseasiassa edes kuulu, ollaan ulkoiltu paljon, syöty hyvin, nähty ystäviä ja grillattu meillä. Käyty rannassa kävelyllä, syöty liian paljon ilmakuivattua kinkkua, maisteltu viiniä ja nautittu elämästä.

Tien toisella puolella on tosiaan leikkipuisto, josta Olivia tykkää todella paljon, muistuttaa vähän meidän omaa leikkipaikkaa:


Alex ottaa yleensä näin rennosti. Hän ei kyllä muutenkaan turhia kitise! Ollaan tähän asti nautittu koko porukka tästä reissusta, toivottavasti myös seuraavat 7 viikkoa sujuu yhtä hyvin. Pelottavan nopeasti vaan tämä aika menee! Melkein viikko jo takana! Huomenna ajateltiin pitää rantapäivä, iltapäivästä vasta tosin, ei tuolla kuumalla ole mitään järkeä olla lasten kanssa suorassa auringossa. 

Tykkään kovasti uida meressä, saa nähdä uskallanko huomenna veteen asti, se ei kuulemma ole kauhean lämmin enää tähän aikaan. Uima-altaalla en ole käynyt vielä kertaakaan uimassa, mies ja Olivia käyvät päivittäin, hienosti uiminen alkaa kellukeiden kanssa sujumaan! En ole yhtään seuranut Suomen säätä tällä hetkellä, mutta voin kuvitella, että siellä alkaa olemaan jo melkoisen kylmä? Sanonpa rehellisesti, että ei käy kyllä yhtään kateeksi :D Vaikka valitan harva se päivä kuumuudesta, niin mieluummin olen täällä kuin siellä. 

                                                          Mitä teille kuuluu, miten menee?

                                                                               Karina

2 kommenttia:

 1. Täällä on ollu ihan jees säät, aurinkoakin on näkynyt ja ruska on kaunis. Ollaan kerätty paljon marjoja! Syksy on niin ihana vuodenaika, että en kyllä raaskisi olla sitä kokonaan poissa. Sitten loskakelien koittaessa alkaa tehdä tosissaan mieli lämpimämpään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kun kirjoittelit kuulumisia <3
   syksy on kyllä kaunista aikaa, tämä olikin enemmänkin extempore reissu :) Puolukat jäi minulta nyt keräämättä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)