lauantai 31. lokakuuta 2015

Espanja: Aamupäivä rannalla!

Otin aamulla itseni niskasta kiinni ja yllätin Olivian kertomalla, että tänään lähdetään aamupalan jälkeen rannalle! Ei uimaan, mutta tekemään hiekkakakkuja ja nauttimaan merituulestä. Olivia oli niin mielissään, että kantoi heti aurinkorasvat eteeni ja vaati uikkaria päälle. Meiltä rannalle on noin 1,5 km ja muistelin, että kun käännytään vähän matkaa oikealle, rannassa olisi iso puinen merirosvolaiva, joka on siis lasten leikkipaikka. Käveltiin sitten vähän oikealle sellaiset 2,5 km eikä siltikään löydetty sitä. Harmitus oli suuri, mutta onneksi täällä niitä leikkipaikkoja on varmaan 100 metrin välein. Niinpä jäimme sitten sellaiselle, joka on 4 km kotoamme. Ettei vaan liian helppoa olisi olla yksin kahden pienen lapsen kanssa!

Alex nukkui koko matkan ja vähän vielä päälle. Olivia juoksenteli pitkin hiekkaa, kävi laskemassa liukumäessä ja leikki hiekalla. Vaipanvaihdon ja imetyksen jälkeen syötiin pientä välipalaa, laskettiin viimeiset liukumäet ja käveltiin hissukseen takaisin kotiin, Alex nukkui taas koko matkan ja Oliviakin nukahti päiväunilleen tasan klo 14. Meillä oli siis täydellin rantapäivä :)

Smartsun UV nauha* täältä. 
Smartsunin ranneke mittaa kuinka paljon aurinkoa olet ottanut ja vaihtaa väriä silloin kun sinun on siirryttävä varjoon tai lisättävä aurinkovoidetta.
Ihanat pilvet alimmassa kuvassa, näyttää siltä, kun pilvi syöksisi salamoita. Ainakin mun mielestä. Rantapäivä oli tosi kiva, nautin kovasti Olivian ilosta ja leikeistä. Alex menee siinä samassa, jos Olivialla on vessahätä niin ei muuta kun poika kainaloon ja menoks. En ole mitenkään kokenut tätä reissailua lasten kanssa kauhean rankaksi. Ainakin näiden lasten kanssa se sujuu oikein hyvin :)

*Smartsun aurinkoranneke saatu Babyland.fi verkkokaupasta.

2 kommenttia:

  1. Onpa upean näköistä siellä. En oo uskaltanut oikeen kuulumisia kirjoitella kun ollut stressaavaa aikaa tää raskaus. Juuri kun ultrassa oli kaikki hyvin niin parin päivän päästä sain kamalat vatsakivut että en melkein pystynyt kävelemään ja vähän vertakin sitten tuli. Noh kävin tarkistuksessa niin vauvalla kaikki hyvin. Viikko tuon jälkeen aloin uudestaan vuotamaan vähän verta, sen jälkeen tuli vanhaa verta välil runsaastikkin. Pelotti että nytkö vaan menetän tänkin. Tuota vuotoa jatkui melkein 3 viikkoa ja siinä välissä kävin tarkistuttaa niin vauval edelleen kaikki hyvin. Nyt ei tosiaan vuotoa ole ja tunnen pikkuisen potkivan. Ehkä nyt oikeesti sittenkin vauva tulis. Viikkoja 17+1.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huui, pelottavia kokemuksia, onneksi kaikki on hyvin! <3 Mietinkin yks päivä, että sinusta ei oo kuulunu mitään, kiva kun kirjoittelit! Melkein puoliväli saavutettu, mahtavaa! Toivottavasti loppupuolikas sujuu ilman inhottavia ylläreitä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)