perjantai 30. lokakuuta 2015

Viikon kuulumiset.

Sain viime yönä vihdoin vastattua edellisen postauksen kommentteihin. Se postaus taisi muuten rikkoa kävijä- ja katselukertojen ennätykset eikä ihmekään - aihe on tärkeä ja siitä pitäisi puhua myös neuvoloissa ettei varsinkaan ensisynnyttäjien tarvitsisi miettiä onko heissä jokin vialla kun yks kaks ei halutakkaan enää. 

Mikähän siinä muuten on, että kun lapset alkaa yöunille ja itseäkin väsyttää hullun lailla niin silti se puhelin, Facebook, Iltalehti ja blogi vievät voiton? Vaikkakin tietää, että yöllä tulee herättyä se 2 - X kertaa ja aamulla nousee lapsien tahtiin klo 7-8 välillä.

Mä oon tällä viikolla shoppaillut ihan kiitettävästi. Varsinkin urheiluvaatteita oon hamstrannut mm. Niken outlet myymälästä ja ostosten perusteella varmaan aion joko muuttaa salille asumaan kun palaan Suomeen tai käytän jatkossa vain urheiluvaatteita. Mikä ei ole ollenkaan hullumpi ajatus. Urheiluvaatteet ovat todella mukavia päällä! Vielä jäi kyllä moni vaate ja kenkä sieltä outletista vaivaamaan. Joutuu varmaan käymään uudestaan :D 

Ostin myös motivaatiofarkut. Tommy Hilfigerin aivan ihanat housut. Eivät ihan mene kiinni, mutta eiköhän puolen vuoden päästä ole jo eri tilanne! 

Myös Malagassa tuli ystävän ja lasten kanssa junalla käytyä, mutta siitä reissusta ei paljoa ole kerrottavaa - puolet ajasta pakenimme sadetta kahviloissa ja toinen puoli meni lapsista huolehtiessa. Milloin oli imetystä, vaipan vaihtoja ja pissiä sen yhteydessä vaunuissa, milloin Olivialla tosi kova nälkä/jano/pissahätä tai jokin muu. Nähtiin me vanha kaupunki ja Picasson museo... Ulkopuolelta. Jos ei olisi satanut olisimme kyllä jääneet myös jonottamaan sisälle.
Aika tuntuu kieltämättä käyvän nyt vähiin. Jäljellä on tasan kaksi viikkoa ja minusta tuntuu, että niin paljon on vielä näkemättä ja kokematta. Ilma on viilentynyt täällä huomattavasti ja uinti sekä rantareissut ovat miehen lähdön jälkeen jääneet kokonaan unholaan. Mikä sekin harmittaa, koska Olivia haluais rannalle leikkimään, mutta en saa tätä reissua aikaiseksi. 

Tänään käytiin viime parjantain tapaan Pacosin tuvan perhekerhossa. Olivia pääsi leikkimään ja lopussa oli musiikkipiiri. Alex nukahti lähes heti, kun sinne tulimme ja nukkuikin sohvalla pienessä pesässään koko sen ajan, mitä oltiin. Kivasti siis meni. Ja muita äitejä oli myös kiva nähdä, juttelin jo viime viikolla muutaman kanssa ja tänään tutustuminen tuntui jo luonnollisemmalta. Kiva yhteisö täällä!

Samalla sitten tajusin, että ensi perjantai on viimeinen kerta, kun voidaan perhekerhoon vielä osallistua, sillä sitä seuraavalla meillä on jo lento kotiin! Oon vähän koettanut jo miettiä, mitä ja miten teen, jotta matkustaminen yksin kahden pienen lapsen kanssa onnistuisi mahdollisimaan vähällä tuskahiella. Kirjoittelen siitä ajatuksia vielä myöhemmin! Mut nyt nautitaan auringosta, adios!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)