perjantai 27. marraskuuta 2015

Jouluostokset ilman stressiä! Hyödynnä Black Friday entistä tehokkaammin, tilaa Ostohyvityksen kautta!

Blogiyhteistyö.

P A N I I K K I  S T R E S S I  A P U A  P A N I C  me odotetaan TAAS! 


Nimittäin JOULUA!

Sanottakoon tässä vaiheeessa jo heti alkuun, että minä en ole koskaan ollut jouluihmisiä. Olen viettänyt aaton jopa lentokoneessa, joten minulle Joulu on ollut yksi päivä muiden joukossa. Ei hössötystä, ei joulukoristeita tai muuta sälää. Joulusuklaakalentereita minä tosin harrastin, sellaset 5-10 kuukauden aikana. Tuli vaan aina syötyä ne kerralla tyhjäksi..

Kunnes sitten tapasin mieheni..

O H  M Y, voitteko kuvitella, mies johon rakastuin oli JOULUIHMISIÄ. Kynttilävalot oli laitettava jokaiseen ikkunaan (kuka hemmetti edes katsoo niitä täällä syrjässä?), joulukuusi oli raahattava lähimetsästä, uunia lämmitettiin joka päivä, karjalanpiirakat nyplättiin kasaan viikkoja ennen H- HETKEÄ, lahjoja paketoitiin vuoretellen keittiön pöydällä, ettei vaan vahingossa toinen näe, minkälaiset villasukat paketissa on, jouluverhot (!!) ja pöytäliina ilmestyivät minun poissa ollessani ja sitä rataa. Aatoksi paistettiin kinkku yön yli, laatikoita piti hankkia, vaikkei niitä kukaan syönytkään. Ainut hyvä puoli taisi olla ne joulusuklaat, niitä sai syödä ihan rauhassa!

Sitten kävikin ne perinteiset.. minä sain lapsia ja tsädääm, olinkin yks kaks joulua odottava, ei niin hössöttävä äiti. Nyt vaan pitäisi hoitaa kivuttomasti kaikki jouluhässäkkä ja lahjat! Listojen suosijana minulla on seuraavanlainen TOIMINTASUUNNITELMA:

 1. Joulukuusi - metsästä, lupa kaatoon saatu.
 2. Jouluruoka - kaupasta, kinkku valmiina kiitos, ei kukaan jaksa valvoa sen kanssa.
 3. Joulukoristeet - kyllähän rakkaalla herra joulumiehellä on varastossa laatikollinen niitä tarvikkeita, liinoja ja verhoja..
 4. Joulumusiikki -  kotona vielä voin vaikuttaa siihen, ettei sitä soiteta liikaa, mutta mites ne kauppakeskukset? Lue kohta 5.
 5. Joululahjat - VERKKOKAUPOISTA. Siis jos tässä nykymaailmassa ja digitalisoitumisessa sekä nettikeskeisyydessä on jotain hyvää, niin se on mahdollisuus tilata I H A N  M I T Ä V A A N (ihan milloin vaan) verkosta vaikka suoraan kotiovelle! Juot rauhassa teetä, annat lasten leikkiä kotona (sen sijaan, että raahaat niitä pitkin Prismaa ja irrottelet taaperoa leluhyllyjen kätköistä, vaihdat kakkavaippoja kesken "rentouttavan shoppailun" ja mietit, että jäiköhän sulta aamulla tukka kuivaamatta, kun tuskahiki on kastellut vaatteesi) ja senkus shoppailet sydämesi kyllyydestä.
Oletteko samoilla linjoilla? Hyvä, sit mennään asiaan: Ostohyvitys.fi. Kirjoittelin tästä jo elokuussa  ja näin kertauksen vuoksi Ostohyvityksen idea tiivistettynä: mene verkkokauppoihin oman Ostohyvityksen tilisi kautta, tilaa mitä tilaatkin ja saat rahaa takaisin, yleensä 2-10%, riippuu kaupasta. 100 euron tilaus voi parhaimmassa tapauksessa tarkoittaa 10 euron palautuksen.

MIKSI juuri joululahjat kannattaa tilata Ostohyvityksen kautta ja juuri tänään, kun on BLACK FRIDAY?
 1. Verkkokaupoissa on paljon joulukampanjoita ja alennuksia, joita ei kivijalkamyymälöissä välttämättä ole.
 2. Ostat lahjat muille, mutta saat bonukset itsellesi takaisin. Jos siis sovitte vaikka puolisonne kanssa, että lahjabudjetti on 100 euroa, niin sinä pääset halvemmalla ;)
 3. Ostohyvitys arpoo kaikkien tilaajien kesken joka viikko 100 euron bonuksen! Jonkuhan se on voitettava ja se voit olla SINÄ (tai minä).
+ BLACK FRIDAYN EDUT:
 • monissa verkkokaupoissa Black Fridayn tarjousten lisäksi lisäalennus vain Ostohyvityksen asiakkaille.
 • Black Fridayn jo muutenkin hyvien alennusten lisäksi saat Ostohyvityksen kautta vielä puhdasta RAHAA takaisin. Kuvitellaan vaikka, että ostat ensimmäistä kertaa Nelly.comista 100 eurolla pehmeitä paketteja. Kaupassa on Black Fridayn kunniaksi kaikki -20%  (Koodilla BLACK20) eli säästät jo heti alkuun 20 euroa. Mutta, kun olet mennyt Nellyyn Ostohyvtyksen tilisi kautta, saat vielä päälle 11,5% bonuksen! Mikä tekee 80 eurosta 9,2 euroa. Todellisuudessa maksat siis 100 euron tavaroista vain 70,8 euroa - tajusitteko?  Toki tämä bonus tulee takaisin vasta kuukausien päästä, mutta tulee kuitenkin! Vanhoille Nellyn asiakkaille Ostohyvtiyksen bonus on 4%.
 • TUPLABONUS viikonloppu! Useat verkkokaupat ovat lähteneet mukaan tuplabonuskampanjaan, joka on voimassa vain la-su, tilauksia kannattaa siis laittaa menemään myös huomenna ja/tai sunnuntaina :)

Viime kerran tapaan, saatte 5 euron aloitusrahan tilillenne, kun rekisteröiydytte tästä. Tämän jälkeen klikkaa etusivultasi kohta Black Friday ja pääset selaamaan verkkokauppoja, joissa huikeat edut!

Jos olet jo Ostohyvityksen asiakas, klikkaa itsesi suoraan tästä katsomaan tarjouksia.

Jos Ostohyvitys on sulle uusi juttu, suosittelen lukemaan elokuun postauksen, sieltä saat tarkemmat ohjeet ja vinkit, miten toimia! Sit ei muuta kun  J O U L U S H O P P A I L E M A A N kotisohvalta!

Karina

Blogiyhteistyö.

1 kommentti:

 1. Kahju, et ma sellesse ostohyvitus värki pole jaksanud süveneda, ostudki sai juba tehtud :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)