tiistai 17. marraskuuta 2015

Kun haaveet muuttuvat todeksi goes Blogirinki.

Hei rakkaat lukijat! Joko te huomasitte? Mun blogi pääsi Blogirinkiin mukaan! Olen tästä suunnattoman iloinen, toivottavasti tekin. Mulle itselleni tämä on iso askel, sillä en ole koskaan kuulunut mihinkään blogiyhteisöön tai vastaavaan. Olen kuullut Blogirinkistä paljon hyvää ja pitkän harkinnan jälkeen päätin laittaa hakemuksen eteenpäin. Iloikseni sain vastaukseksi, että minä ja blogini olemme lämpimästi tervetulleita Blogirinkiin ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Huippua :)

Uudet tuulet siis puhaltaa ja tälle rakkaalle harrastukselle tulee konkreettista "tunnustusta". Into kirjoittamiseen kasvaa, kun tietää, että näitä tekstejä ihan oikeasti lukee joku, olette ihania, kiitos siitä! 

                                    


Jos joku ei vielä tiedä, mikä Blogirinki on niin tässä pieni briiffi:

Blogirinki Media on maan johtava ja ensimmäinen itsenäisten blogien blogimedia. Suunnittelemme ja toteutamme sisältökampanjoita maamme laadukkaimmissa blogeissa. Bloggaajille tarjoamme aktiivisen ja tiiviin yhteisön, joka tukee, kouluttaa ja inspiroi bloggaamisharrastuksessa.

Blogiringin blogit on jaettu neljään kategoriaan: Ruokablogit, Perhe - & Lifestyleblogit, Leivontablogit sekä Hyvinvointiblogit. Ei ole varmaankaan yllätys, että oma blogini kuuluu Perhe - & Lifestyleblogeihin :) Siellä onkin minulle jo ennestään tuttuja blogeja, joita seuraan aktiivisesti. Ensimmäisenä tottakai rakkaan Nellin Mistä on pienet pojat tehty - blogi, mutta seurannassa ovat myös mm. Kuun Karhupoikani KoDA, Lillalove, Miian MammaMiia, Min Thrill me Tonight sekä Tinkerbella. On mahtavaa olla jatkossa yksi heistä, blogirinkiläisistä!

Ruokablogien puolelta taas löytyy paljon mielenkiintoisia blogeja, joihin en ole aikaisemmin törmännyt, se asia kyllä korjaantuu pian! Leivontablogien ykkönen mun silmissä on Kinuskikissa - kukapa ei olisi sieltä herkullisia reseptejä juhliin löytänyt? Itselleni uusia tuttavuuksia löytyi myös Hyvinvointiblogien puolelta. Taidan olla niin fokusoitunut lukemaan Perhe - ja Lifestyle blogeja, etten muita näköjään tunnekaan! 

Blogiringin sivustolla kannattaa ehdottomasti vierailla ja luoda itselleen vaikka Facebook tunnuksia käyttäen oma tili. Tilisi kautta voit tägätä suosikkejasi listaksi ja lempiblogien seuraaminen on entistä helpompaa! 


Mitä Blogirinkin blogeja S I N Ä  seuraat ennestään?

ps. Blogirinki löytyy myös Facebookista, Instagramista @blogirinki, Twitteristä @blogirinki

Tämän lisäksi myös blogini omat sivut löydät Facebookista tästä. 

Ihanaa viikkoa toivottaen, 
Karina.

18 kommenttia:

  1. Hienoa! Blogisi on paikkansa ansainnut! Onnea! <3

    VastaaPoista
  2. Huippu juttu! Blogirinki vaikuttaa tosi fiksulta :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)