sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Lasten joululahjat.

Miten meni teidän Black Friday/Black weekend? Mulla meinas karata vähän käsistä, mutta onneksi järki loppujen lopuksi voitti. Nimittän Gugguun verkkokauppa oli se pahin. Painoin "maksa" nappia kolmeen kertaan torstain ja perjantain aikana ja joka kerta sitten peräännyin. Kuulin nimittäin huhuja, että lasten pukinkonttiin olisi tulossa Gugguun vaatteita Alexin kummitädiltä ja sen vuoksi arvoin pitkään, mitä tilaan itse vai tilaanko ollenkaan. Lopulta en sitten tilannut mitään, katsotaan kevätkautta sitten!

Babyshopista** ja Mini Rodinin verkkokaupasta tilasin Olivialle joululahjaksi Mini Rodinin yksisarvisia: mekon ja leggingsit. Samanlaisen setin tilasin myös oman kummipoikani siskolle. Mitä tykkäätte näistä?


Kuvakaappaus Mini Rodinin sivuilta.

Mun mielestä ne on tosi suloisia ja väri ihan Olivian näköinen. Olivia tykkää kovasti vaaleanpunaisesta, persikasta ja kaikesta hempeästä. Myös kummipojalle tulee pieni pehmeä Mini Rodinin paketti:
Kuvakaappaus Mini Rodinin sivuilta.

Hiirikuosi on kyllä aivan valloittava. Alexille en raaskinut tuota tilata, koska kasvu on nyt niin älyttömän vauhdikasta, ettei bodya ehtisi varmastikaan pitämään kovin montaa kertaa. Kummipoika taas on jo 8kk ikäinen ja ehtii pitämään varmasti hiiribodyaan useamman kerran. Harmi vaan, että nämä eivät kuuluneet Black Fridayn alennuksiin! Mielelläni olisin "säästänyt" muutaman kympin.

Onneksi  mun ei tarvitse ostaa joululahjoja enää kuin miehelleni. Lapsille katsotaan vielä yhdessä jotain viihdykettä. Vaikka pehmeät paketit ovat äidin mielestä aivan superihania, voi olla, että Olivia arvostaa kuitenkin enemmän MyLittlePony kaltaista lahjaa. Vaikka toisaalta, luulen, että Olivia ei pistäisi ollenkaan vastaan, jos lahjapaketeista löytyisivät vielä nämä, sillä hän on henkeen ja vereen mekkotyttö:

Kuva: Esprit.fi

Kuva: Esprit.fi

Alexille mulla/meillä ei ole vielä ainuttakaan lahjaa hankittuna, mutta tarkoitus on tilata Ekokivasta jotain hänen ikäiselleen sopivaa. Ekokivan vinkkilahjalista postauksen löydät täältä. Pehmeitä paketteja on tulossa siis ainakin Alexin kummitädiltä, mutta lisäksi harkintalistalla ovat myös nämä:

Mini Rodinin haalari talvenpakkasille, täältä.**
Kuva: Kuvakaappaus Babyshopin verkkokaupasta.

Espritin 100% luomupuuvillanen body.

Pehmeät porosukat * Eikö olekin superihanat! (Esprit)

Totuushan on, että joululahjoihin saisi upotettua vaikka kuinka paljon rahaa, jos halauaisi ja ennen kaikkea pystyisi! Onko teillä jonkinlaiset budjetit, paljon käytätte lastenne lahjoihin? Mulla on nyt Olivian lahjoihin mennyt noin 90 euroa ja olin ajatellut alunperin, että 100 euroa saisi olla maksimi, saa nähdä, miten käy. Houkutukset kun ovat minulle liian vaikeita selätettäviksi. Alexin lahjoihin olen budjetoinut noin 50 euroa, sillä hänelle tulee ostettua vähän väliä jotain: vaatteita, tutteja, leluja jne. ja eihän 4 kk ikäinen vielä ymmärrä joulun päälle, joten pakettiin voi helposti sujauttaa käyttötavaroita, kuten esimerkiksi talvihaalarin, joka meiltä vielä kokonaan puuttuu. 

Jos pehmeitä paketteja vielä kaipaatte, niin Espritin verkkokaupassa* on iso valikoima kaikkea niin lapsille, miehille, naisille kuin myös kodille. 

Karina
6 kommenttia:

 1. Ostin mun kolmelle lapselle yhden yhteisen lahjan, voimistelurenkaat! Muuta en heille hanki, saavat paketit isältään, kummeiltaan ja isovanhemilta, se riittää. Joulukalenteriin laitan heille joinain päivinä vähän isompia ylläreitä esim. tehtäväkirjat tai joulumusiikkia. Ovat toivoneet aika pieniä juttuja, kuten afrikan tähden, tusseja, tarroja ja liimaa. Nämä toiveet välitän eteenpäin kummeille jos lahjatoiveita kysyvät.

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ollut varsinaisesti budjettia mielessä, mutta enemmän on mennyt pojan lahjoihin kuin mitä ajattelin :D kun tuo ei vielä edes ymmärrä koko joulusta mitään... ihana tuo espritin "i rule your world" - body! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten tavaroihin ja varsinkin vaatteisiin saa kyllä upotettua hyvin helposti rahat niin ettei edes tajua paljon sitä on mennyt :D

   Poista
 3. Minä aloitan joulushoppailun aina niistä joulun jälkeisistä alennusmyynneistä :D Joten ei puhuta rahasta pliis, ei ole harmainta hajua paljonko sitä on mennyt. Veikkaan ettei kuitenkaan mitenkään paljoa edes, koska suurin osa vaatteista ja leluista on -70% alennusmyynneistä...

  Olen aina rakastanut joulua, mutta lahjojen antamisesta pidän muutenkin. Lapset saa kumpikin n.8 lahjaa meiltä vanhemmilta, niistä 7 on leluja, kirjoja ja pelejä. Muu suku ostaa käytännöllisiä lahjoja, joten näistä kertyy mukava kasa sekä kovia, että pehmeitä paketteja. Se mikä mua ihmetyttää on, että lähes 5-vuotias esikoinen ei vieläkään ole esittänyt mitään toiveita, vaikka on kerrottu, että joulupukilta saa toivoa. Ainut keskustelun lomassa esiin urkkittu haave on muovailuvaha. Onhan se toisaalta kiva, että mikä vaan käy, mutta olen ymmärtänyt että monet lapset ovat jo varsin vaativaisia lahjojen suhteen tässä iässä. Vaan ehtiihän tuota :D Poika ei vielä ole joulusta lainkaan kiinnostunut, tosin joulukuuset kyllä bongataan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin monena vuotena suunnittelut samaa - ostan lahjat alesta ja ennakkoon ja blabla mut ei sitä vaan muista, osaa jne.
   Olivialla kyllä oli toivelista: punainen kitara ja kauko-ohjattava my little pony :D kitara tilattu, poni pitää hakea prismasta :D kaikkea muuta onkin sit jo kaappi täynnä, hups.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)