keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lasten joululahjat.

Olivia sai tänä vuonna paljon pehmeitä paketteja. Ekat ostin jo Espanjasta, kun tuntui, että hänelle tuli ostettua sieltä liikaa kaikkea muuten vaan, joten aloin jemmaamaan niitä joulua ajatellen. Suomessa sitten tilasin muutaman vaatteen verkkokaupoista ja pari lahjaa tuli hankittua ihan Prismasta. Vanhemmiltani Olivia sai Golf bagin mailoineen, saa nähdä, aloittaako neiti harjoittelun jo ensi kesänä! Kummiltaan hän sai ihanan pehmeän kissapehmon, joka naukuu <3 


Desigual


Freestyle


Mini Rodini


Gugguu Ice Collection: paita Olivialle ja body Alexille


Gugguu

Alex saikin pelkästään pehmeitä paketteja, Gugguun jumpsuitin, pari paitaa ja housut kummitädiltään sekä hänen äidiltään ja loput minulta. Acer mekon ja leggarit Olivia sai kans Alexin kummilta ja hänen äidiltään, oli ihanaa, että Laura muisti kummipoikansa lisäksi myös hänen siskoaan <3


Gugguu


Gugguu


Gugguu


Nosh 

Pelkkiä vaatteita ei Olivia tietenkään saanut. Hänen suurin toive oli saada lahjaksi oma puhelin, jotta hän voi soittaa ihan oikeasti mummille ja ukille Espanjaan, mutta sitä hän ei saanut. Pieni pettymys tuli koettua. Onneksi toiveina oli muitakin asioita: MyLittlePony kauko-ohjattava poni ja punainen kitara. Ponia tuli etsittyä kaikista Joensuun kaupoista, onneksi sellainen lopulta löytyi pari päivää ennen aattoa, kun kauppaan oli tullut lisää tavaraa! Punaisen kitarankin tilasin Lekmeriltä, mutta tuli ruskea, joten päädyimme pitämään sen.

Viime tipassa tilasin Lekmeriltä myös tämän Duplo leikkitalon ja se on osoittautunut melkoiseksi lemppariksi! Siinä yhdistyvät kivasti rakentaminen duploilla, nukkekoti ja luovuus.


Muista pieniestä paketeista löytyi Muumi dvd, hiusjuttuja yms. Ihania kaikki.

Siinäpä ne oli, meidän lasten joululahjat, ei liikaa eikä liian vähän, vai mitä?
Ekokivasta mulla on vieläkin käyttämättä lahjakortti, vaikka jouluksi oli tarkoitus lahja tilata. Taidankin tilata sieltä Olivialle synttärilahjan, neitihän täyttää maaliskuussa KOLME!

Minkälaisia joululahjoja teidän lapset sai?

Karina


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania lahjoja <3 nuo gugguut <3

    Ajatella että meidän tytöt täyttää pian jo kolme!! Hurjaa!'

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja <3 ja oikein soppelisti saivat munkin mielestä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)