torstai 28. tammikuuta 2016

Alkuviikon kuulumisia.

Meillä on ollut aika ihana perheviikko. Miehellä on ollut tällä viikolla kivasti arkivapaita ja ollaan vietetty aikaa yhdessä. Olivia on käynyt isänsä kanssa salilla (toinen puoli salista on tatamia, jossa Olivia harjoittelee kupekeikkoja ja muita kivoja juttuja) ja toisella puolella on painoja ja penkkejä, joissa mies saa tehtyä treeninsä. Heillä on aina evästä mukana ja Olivian viikon kohokohta taitaakin olla "treeneissä" käynti isänsä kanssa <3

Eilen käytiin ensimmäistä kertaa jäällä. Ostettiin Olivialle torista luistimet, jotka olivatkin kuin uudet. Ensimmäinen kerta ei varmasti jäänyt viimeiseksi, sen verran innokas pieni luistelija meillä oli mukana. Itseäni harmittaa vaan, etten ole luistellut lähes 16 vuoteen, joten "taito" alkaa olemaan aika ruosteessa. Pysyin minä kuitenkin pystyssä!
Luistimet oli tylsät ja jää aika luminen.. muutenhan olisin vetänyt piruetteja, haha. Olivia yritti koko ajan kävellä luistimilla, vaikeaa varmasti ymmärtää, että pitää liukua. Minäkään en mikään paras opettaja ole, kun omakin tekniikkaa vähän hukassa. Mietinkin, että onkohan aikusille jotain luistelun pikakurssia Joensuussa tarjolla.. voisin nimittäin käydä sellaisen, luisteleminen on niin kivaa!

Tänään ollaan vietetty aamupäivä lasten kanssa kotona, sisällä. Mies on töissä ja Alex nukkuu päikkäreitä, mennään sitten iltapäivästä ulos, siellä sataa nyt kovasti lunta! Lumiukko ois kiva meidän etupihalle tehdä! Kotona ollaan leikitty kauppaa, hoidettu Alexia ja tehty smoothiejäätelöä! Instaseuraajat (@chard_87) tietävätkin jo, että aamupalalla juotiin smoothieta, joka muuntui parissa tunnissa jätskiksi. Smoothieinnostus ei siis ole hävinnyt vielä mihinkään ja olenkin laittanut teidän antamia vinkkejä ylös! Harmi, että viimeksi asioidessani ruokakaupassa, unohdin kreikkalaisen jogurtin. Tän aamun smoothie oli aika perus: banaania, mansikkaa, mustikkaa, vaniljajogurttia, maitoa ja rahkaa. Yksinkertaista, mutta niiin hyvää!

Me jatketaan nyt Olivian kanssa leikkejä, muistattehan osallistua aloepaitojen ARVONTAAN!

Karina

2 kommenttia:

  1. Olivia on niin suloinen ♡ Mäkin haluaisin viedä Evelynin luistelemaan, mutta ajattelin ostaa neidille vasta 3-vuotiaana ensimmäiset luistimet, niin ja sukset myös! :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, oispa mukava käydä luistelemassa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)