perjantai 1. tammikuuta 2016

Kiitos vuosi 2015! (Kuvaöverit)

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Kuva otettu 2012 Pattayalla, Thaimaassa.

Vuosi 2015 oli mieletön. Vaikka olin suurimman osan vuodesta raskaana ja vauvakuplassa, en vaihtaisi sitä mihinkään. Katsotaanpa alusta, mitä kaikkea vuosi toi mukanaan?

T A M M I K U U  &  H E L M I K U U

Tammikuussa minulla oli ilo ilmoittaa, että perheemme kasvaa! Olin tullut vuoden 2014 lokakuun kierrosta raskaaksi ja näin ollen olin 3. kuulla raskaana. Olin myös ohittanut työpaikkani koeajan ja minusta tuli vakiotyöntekijä :)
Tammikuussa vietettiin myös perheessämme jo perinteeksi muodustunutta säästökuukautta ja siitä kertova postaus olikin yksi vuoden luetuimmista. Enkä yhtään ihmettele, saatinhan me pudotettua reilun 400 euron kuukausilasku alle 200 euroon!
Helmikuussa taas moni tuttu hieroi silmiään pariin otteeseen, kun huomasi minun ja mieheni kuvan Alma Median eri julkaisuissa. Iltalehdessä olimme koko sivun kokoisina, E-kontaktin mainoksessa. Julkaisin meistä kertovan e-kontakti tarinan myös täällä. Ystävänpäivänä vietimme virallista 2. hääpäiväämme.

Alin kuva vasemmalta: Studio Korento/Harri Mäenpää

M A A L I S K U U  &  H U H T I K U U

Päällimmäisenä maaliskuusta muistuu rakkaan esikoisemme Olivian 2-vuotis syntymäpäivä. Kerroin myös tulevan vauvamme sukupuolen ja sain kunnian tulla erään toisen pienen pojan kummitädiksi. Huhtikuussa repäistiin ja matkustettiin Olivian kanssa junalla Helsinkiin - Lapsimessuille ja Olivian kummisedän luo kylään. Matka meni uskomattoman hyvin. 
Blogin puolella kasailin listaa, mitä toinen vauva tarvitsee, listan löydät tästä. Sain myös kotidopplerin Raskauskeiju.fi verkkokaupasta, jonka avulla kuuntelimme vauvan sydämenlyöntejä koko perheen voimin :)
Huhtikuun lopussa jäin ensimmäisen kerran raskauden takia saikulle ja siitä se saikuttaminen sitten valitettavasti alkoikin. Huoli taloudesta kasvoi, kun provisiopohjainen palkkani laski, mutta kiinteät kulut pysyivät, onneksi oli säästöjä. 


T O U K O K U U  &  K E S Ä K U U

Kevät alkoi tekemään tuloaan ja kesän suurin projekti käynnistyi: leikkipaikan rakentaminen! Jouduin edelleen saikulle useamman kerran ja kirjoitinkin postauksen Raskaus ei ole sairaus, jossa humoristisesti kumosin väitteen täysin. Lopulta jäin kokonaan pois töistä, noin kuukaus ennen varsinaista äitiysloman alkua. Toukokuussa oli myös monia juhlia ja brunsseja, ja täytinpä minä 28 vuottakin! Vauvan odotus jatkui ja siihen liittyvä suurin hankinta tehtiin myös, tilattiin tuplarattaat Lekmeriltä, niistä on tulossa viikonlopun aikana oma käyttökokemuspostauksensa.
Viikko ennen Juhannusta matkustettiin Olivian kanssa mun vanhempien mukana Tallinnaan. Huoneistohotellimme sijaitsi keskellä vanhaa kaupunkia ja reissusta on jäänyt ihanat muistot läheisten kanssa <3

Kummipoika <3

H E I N Ä K U U  &  E L O K U U

Heinäkuussa vietimme Olivian kanssa kesän mahtavimman tyttöjen päivän. Olimme koko päivän ystäviemme kanssa veneilemässä ja siltä reissulta on hirmuisen paljon kuvia :) 24.7 oli pikkuisen laskettu päivä ja sen kunniaksi käytiin pikkuveljeni kanssa pellolla ottamassa minusta masukuvia (ja ruokkimassa satoja itikoita...). Tänä kesänä poimimme marjoja pakkaseen itse. Vaikka olin viimeisilläni raskaana, halusin välttämättä käydä keräämässä mansikat luomutilalta ja mustikat metsästä. Ne oli huippuja koko perheen aktiviteettipäiviä <3 Mustikoita olikin sinä kesänä hirmuinen määrä metsässä ja instagram tilini täyttyi mustikkakuvista! Ainiin, ja Olivian oma leikkikeskuskin valmistui, jolloin vietettiin ihanalla meidän mammaporukalla avajaisia!

Ja sitten tulikin elokuu ja viikkoja oli 41+3, olin yliaikaiskontrollissa, jonka jälkeen alkoi tapahtumaan. Synnytyskertomuksen pääset lukemaan täältä.
3.8.2015, meidän hääjuhlapäivänä syntyi A L E X <3


Koska vauvan jalkaterät ovat niin söpöjä <3 ja pieniä <3

Apua, olen vieläkin elokuussa ja kuvia on niin paljon! Ja tapahtumia.
Joka tapauksessa, syntyi Alex ja meitä oli nyt neljä. Alkoi vauva-arki, johon kuului myös läheisiä, ystäviä, grillaamista ja kaikkea mahdollista.S Y Y S K U U  &  L O K A K U U  &  M A R R A S K U U

Syyskuussa juhlittiin Alexin nimiäisiä ja saatettiin miehen äiti haudan lepoon. Tästä seuraavana viikonloppuna lennettiinkin Espanjan aurinkoon Fuengirolaan viettämään aikaa perheen kesken.


E S P A N J A

Huh, miten vaikeaa on karsia kuvia pois, kun tekisi mieli julkaista kaikki! Enää onneksi jäljellä

J O U L U K U U

...ja joulukuussa ei tapahtunut oikeastaan mitään sen kummempaa. Kotona olemista, arkiyksinhuoltajuutta ja tietinkin perhejoulu.


Tähän on hyvä lopettaa, K I I T O S vuosi 2015, kiitos perheelleni, kiitos lukijoille, kiitos, kiitos, kiitos, kun saan olla minä ja elää juuri tätä elämää. Olen onnellinen <3

Karina

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus <3 Ja niin ihanat kuvaöverit <3 <3 Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Mistähän toi leikkikeskus on hommattu? Haluisin myös tollasen ens kesäksi meidän pihalle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukea tämä postaus: http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/2015/07/project-leikkikeskus-vaihe-vaiheelta.html :)

   Poista
 3. Ihanan lämminhenkisiä kuvia, oli ilo selailla kuvat ja lueskella kooste viime vuodesta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)