maanantai 22. helmikuuta 2016

Häämessut 2016 Joensuu.

Launtaina 20.2.2016 vietettiin Joensuun Original Sokos Hotel Kimmelissä vuoden 2016 Juhla & Häämessuja. Minulla on kunnia toimia kesällä ystäväni häissä kaasona, joten suuntasimme Lauran kanssa paikan päälle heti aamupäivästä.

Esittelytila oli jaettu kahteen paikkaan: Riverside saliin sekä Kimmelin alakertaan. Molemmissa oli niin näytteilleasettajia kuin myös ohjelmaa. Tanssiesityksiä, muotinäytöksiä, poseerauskilpaluita, mieskuoron laulua jne.Täysin meidän odotuksia tapahtuma ei vastannut, sillä jäimme kaipaamaan häämekkoja! Niitä oli muutama muotinäytöksessä mukana, mutta ainuttakaan juhlapukuliikettä ei ollut mukana esittelemässä mallistojaan. Todettiin, että keväällä tehtävä Helsinkireissu tyttöjen kesken ihan varmasti!

Tanssiesityksistä katsottiin Cat Peoplen tanssijoiden  esitys ja yhä varmemmin laitan Olivian heidän tanssikouluun, kunhan ikää on vähän enemmän. Jos siis aikataulut tulevat sopimaan yhteen työelämän kanssa. Olivia niin rakastaa tanssimista, että olisi vääryys olla laittamatta häntä tanssikouluun!

Muuten lauantaista jäi tosi hyvä fiilis. Olimme Lauran kanssa liikenteessä ihan kahdestaan, ilman lapsia ja nautimme joka hetkestä. Kävimme syömässä, pienesti shoppailemassa ja pidimme hääpalaverin. Aivan ihanaa ystävienkeskeistä aikaa <3

Hyviä polttari-ideoita saa muuten heitellä! En ole koskaan aikaisemmin järjestänyt sellaisia!!

Karina

2 kommenttia:

 1. Hei Karina! Ihana että olet ollut vieraanamme messuilla. Minun on aivan pakko kommentoida häämekko asiaan. Mukana messuilla sekä näytöksessä oli Joen Juhla-asu jolla oli mekkoja myös omalla osastollaan esillä. Kyseessä ei ollut pelkkä häämessu kuten nimi Juhla- ja häämessu kertoo. Tarjonta näytteilleasettajista oli myös tähän pohjaten laaja eikä pelkästään yhteen juhlaan keskittyvä. Ihanaa että palautetta tulee koska vain sillä voimme tapahtumaa kehittää. Ja polttareita ajatellen suosittelen saunatiloiksi Kimmelin yksityissaunaa ja ohjelmallisesti palloilukeidasta tai esim. Cat peoplea! Ihania suunnitteluhetkiä =)Terveisin: Juhla- ja Häämessujen suunnittelutiimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos paljon Facebook jaosta sekä kommentista! Nyt täytyy sanoa, että todella harmittaa, ettei huomattu häämekkoja missään (muualla kuin muotinäytöksessä), sillä niitä lähdimme etsimään. Kysyimme tästä myös ovella olevalta tytöltä (jok myis lippuja sisälle) ja hän sanoi, ettei erikseen ole missään mekkoja esillä.
   Kiitos polttarivinkeistä! Niitä todella tarvitaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)