keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Päikkäreiden aikana.

Mitä ehtii tekemään yksien päiväunien aikana?

- 45 min Yoogaian jumppa
- keittiön siistiminen
- Olivian kanssa leikkiminen
- blogipostauksen kirjoittaminen
- lisää leikkimistä Olivian kanssa, hain varastosta sinne elokuulta unohtuneet lelut (osan niistä) ja uusia leikkejä on syntynyt ihan itsestään

Alex nukahti ekoille päiväunilleen noin klo 10.20 ja kello on jo melkein yksi!! Kyllähän 2,5h aikana on ehtinyt tekemään vaikka mitä! Olen lukenut monista blogeista Yoogaian palvelusta ja päätin vihdoin testata, minkälainen sivusto se on. Etusivulta saa ilmaisen 7 päivän kokeilun, jonka aikana selviää, lähdenkö palvelun tilaajaksi vai en. Ainakin alkuinnostus on kova, koska varsinkin arkiyh kausien aikana en kahden lapsen pääse todellakaan salille, joten kotona treenaaminen kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. Mulla ois Smartum liikuntaseteleitä vaikka kuinka paljon käyttämättä ja niitä voikin käyttää maksamiseen!

Meidän muuten piti pitää tänään siivouspäivä, mutta ei ainakaan vielä olla aloitettu. Jotenkin on nuutunut olo, vaikka viime yö oli hyvä. Alex heräs muistaakseni vain kerran, siinä 2.30 aikaan. Aamuherätys oli klo 7.15, kyllä mullekin olisi päiväunet nyt kelvanneet!

Alex täytti by the way tänään puoli vuotta! Jos sisällä ei olisi niin keltainen valo ja ulkoa paistaisi muutakin kun harmaata, pitäisimme pienet kuvaukset. Tai pidetään me ehkä joka tapauksessa, saahan sitä keltaisuutta sitten vaikka muokattua pois.. oon ihan surkea käyttämään valokuvamuokkausohjelmia ja jos olette huomanneet, suurin osa kuvista tulee tänne blogiin juuri sellaisina, kuin ne kamerasta tulee. Blogin nimi ja kuvankoko on ainoat asiat, mitä "muokkaan".

Nyt alkaa olla ruoka-aika Oltsilla, palaan illalla vielä toisen postauksen kanssa, sillä aloevoittaja on vielä arpomatta ja julkistamatta!

Käyttääkö teistä kukaan tuota Yoogaiaa? Kannattaako alkaa käyttäjäksi?

Karina

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti meidän lapset nukkuvat päiväuniaan edes vähän päällekäin 😁


  Onnea puolivuotiaalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, toivotaan! Oliviahan on jättänyt nyt päikkärit valitettavasti kokonaan pois :(

   Poista
 2. Onnea puolivuotiaalle ! <3
  kyllä aika vain menee nopeasti :3

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea puolivuotiaalle ♡♡ :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)