perjantai 25. maaliskuuta 2016

ROOMOX - säkkituolit.

Kevät tekee tuloaan ja kohta on aika taas kaivaa säkkituolit terassille! Joku saattaakin muistaa, että sain viime keväänä ROOMOXilta* kaksi säkkituolia ja kirjoittelinkin niistä postauksen täällä.


Edelleen olen niihin tyytyväinen ja hintaansa nähden näillä on todella hyvä hinta-laatusuhde. Tämä on nyt puhtaasti kiertelemättä mainospostaus, joka sisältää affiliatelinkin, joten jos säkkituolia kaipaatte, käykää ihmeessä tilaamassa se nyt, ennen kuin kesäruuhkat alkaa! :)


Kuvissa näkyvät tuolit ovat mallillataan XXL (musta) ja Junior (Sandy). Kuvat viime kesältä, mutta edelleen molemmat erinomaisessa kunnossa, tulevat varmasti tulevana kesänä blogissakin näkymään, sillä vietämme terassilla paljon aikaa! Säkkien pinta on helposti puhdistettava, kangas jämäkkä ja sisus pysyy sisällä. ROOMOXin* sivuilta pääset katsomaan heidän koko valikoiman!

*mainoslinkki.

Karina
2 kommenttia:

  1. ÄLÄ TILAA! Tilattiin 1.1.2018 ja kun mitään ei kuulunut eikä mitään seurantatunnuksia tms nii otettiin yhteyttä heihin. Sanoivat monesti että tuote varastosta loppunut ja lähetetään kuunvaihteessa. Nyt kuun viimeisenä päivänä kun säkkituolin piti lähteä tulemaan tulikin ilmoitus, että kauppa on peruttu, koska he eivät ole saanet maksua, koska kolmasosapuoli ei maksa niitä heille ja on meidän tehtävä yrittää saada rahat takaisin tältä yritykseltä. HARMITTAA JA SUUTUTTAA IHAN SAATANASTI.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi paska! Ikävä kuulla, silloin kun Roomoxilla meni hyvin, kaikki toimi. Nyt ilmeisesti menneet konkkaan tai jotain vaikeuksia heillä on. Poistin tästäkin blogista mainosbannerit pois, nämä muutamat postaukset ovat jääneet, koska sain silloin muutama vuosi sitten postauksia vastaan säkkituolit. Toivottavasti saat rahasi takaisin, harmittaa minuakin sinun puolestasi!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)