sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Espanja: Aamupäivä leikkipuistossa.

Ciao! Me vietimme tänään Alexin ekat päikkärit leikkipuistossa ja siellä vierähti melkein kolme tuntia! Täytyy myöntää, että on aika vapauttavaa olla ilman somea liikenteessä. Mulla ei tietenkään ole nettiä puhelimessa käytössä, joten puhelin pysyi visusti repussa ja sain keskittyä valokuvaamiseen, Olivian kanssa leikkimiseen ja muuten vaan auringosta nauttimiseen :)Tajusin muuten vasta kotona, että aurinko voi vahingoittaa kameraa! Tai niin mulle on jääny jostain mieleen, en ole vielä googlettanut asiaa. Vahingoitti tai ei, onneksi otin vain yhden kuvan ja senkin puolivahingossa!

Mikä lasten ystävyyteen tulee, niin he ei eivät tosiaankaan yhteistä kieltä tarvitse! Leikki sujuu yhdessä vaikka toinen puhuu espanjaa ja toinen vastaa suomeksi :)

Karina

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Ja pitänee myöntää että pikkasen oon kateellinen :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä, onhan tää aika hieno juttu, olla taas täällä! Mahdollisuus, joka oli pakko käyttää hyväksi! Palaan nimittäin 16.5 osa-aikaisesti töihin! En ole vielä kirjoittanut siitä tänne blogin puolelle sen tarkemmin, mutta tulossa on :*

   Poista
 2. Ollaan menossa Fuengirolaan lomalle ja seuraavat asiat mietityttää: Saako kauramaitoa Espanjasta? Entä onko kokemuksia lasten purkkiruuista minkälaisia on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Tervetuloa, täällä on ihanaa :)

   Maitohyllyjä en rehellisesti sanottuna ole tutkinut, mantelimaitoon kerran törmäsin Mercadonassa, voin toki katsoa ensi kerralla vähän tarkemmin ja palata tähän kommenttiin, onko teillä milloin lento? En tiedä, milloin ollaan menossa seuraavan kerran isompaan kauppaan. Purkkiruuistakaan en osaa sanoa mitään, koska teen soseet itse. Mutta, Hipercor tavaratalon ruokaosastolla oli pitkä hylly eri ihan hyvännäköisiä soseita! Myös ihan meidän lähellä olevassa pienessä Coviran kaupassa on oma hylly soseille, joten niitä ainakin löytyy! Mausta en sitten tiedä. Mut mä katselen vaikka huomenna lähikaupasta kauramaitoa ja jos ehdin ennen teidän lomaa niin isommastakin kaupasta :)

   Poista
 3. Kesäkuussa vasta. Ja voi miten ihana olet, kun näin autat. Jos vaan viitsit vilkaista sitä kauramaitoa niin olisin tooodella kiitollinen. Ja voin käydä täällä aina vilkaisemassa.. Ja muuten tosi kiva blogi sinulla. Tykkään kovasti :) Hei ja onko laktoositonta maitoa? Se melkein unohtuikin..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)