tiistai 10. toukokuuta 2016

Minun äitienpäiväni.

Täällä on taas arkiyhviikko menossa ja "oma aika" sen mukaista - eli vähissä. Onneksi tämä aikakausi on kohta meidän perheessä ohi! Viiko on alkanut ihan rauhallissa merkeissä, sää on ollut loistava ja ollaan oltu melkein kaikki päivät ulkona. Tämä näkyy taas sisällä, kun ei ehdi oikein siivoamaakaan, kun Olivia haluaa olla koko ajan ulkona eikä häntä sinne yksinkään voi vielä päästää.

Sunnuntaina vietimme äitienpäivää, kuten varmasti monessa muussakin perheessä. Oma äitienpäiväni oli aika ihana. Sain aamulla kukkia ja Olivian askarteleman kortin, aamupäivä meni brunssin merkeissä meidän terassillamme ja iltapäivästä käytiin Joensuussa torilla jäätelöllä ja Sokoksella kiertelemässä. Sain pitkään haaveilemani hajuveden - Hugo Bossin Ma Vien <3 Olen tykännyt siitä jo monta vuotta, siitä lähtien, kun olin promoamassa sitä juurikin Sokoksella. Raskauden ja imetyksen vuoksi en ole hajuvesiä juurikaan käyttänyt (raskaana ollessani en kestänyt mitään tuoksuja ja imetyksen aikana en ole halunnut "haista" liian voimakkaalle), mutta nyt kun osa-aikainen työelämä alkaa taas ensi maanantaina, toivoin itselleni uutta parfyymiä.
En olisi voinut parempaa päivää toivoa. Minulla on kaksi upeaa lasta ja ihana mies - mitä muuta yksi äiti voisi enää toivoakaan?

Karina


6 kommenttia:

 1. Mieki sain uuden hajuveden äitienpäivänä,kyl miehet osaa:)

  VastaaPoista
 2. Onpas kyllä herkullisen näköinen brunssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen, mutta riittoisa! :) mun lempiherkut: kanasalaattia, croissantteja, graavilohta, pippurikinkkua, hedelmiä, suklaakakku ja kuohuvaa, tietysti :)

   Poista
 3. Upea brunssi!
  Ja kiva äitienpäivä teillä ollut!
  Mukavaa keskiviikkoa!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sari! Oli maukas, en voi kieltää! Mukavaa keskiviikkoa myös sinne! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)