lauantai 28. toukokuuta 2016

Sinkkolan kotieläinpiha.

Kuinka monelle Joensuun seudulla asuvalle on Sinkkolan kotieläinpiha tuttu paikka? Omassa ystäväpiirissäni monelle tämä on ollut ihan "uusi" juttu, vaikka onhan paikka ollut olemassa jo iät ja ajat. Kotieläinpiha sijaitsee Noljakassa Pesolantie 2:ssa, Noljankaaressa lähes kiinni. Asuin itse asiassa melkein siinä vastapäätä vuosina 2008-2010 solukämpässä ja silloin en kiinnittänyt siihen juuri mitään huomiota. Muistan vaan ajattelleeni, että onpa hassua, eläimiä keskellä opiskelija-asuntoja.Muutama vuosi sitten käytiin siellä äitini ja Olivian kanssa, Olivia oli noin 1,5 -vuotias ja muistelisin, että hän oli tosi innoissaan eläimistä. Ainut, mikä minua silloin harmitti on se, ettei eläimiä saanut silittää. Se jälkeen siellä ei enää vierailtukaan, mutta huomenna asia korjataan! Nimittäin Sinkkolassa on huomenna viralliset kesäkauden avajaiset klo 10-12!

Ohjelmassa on mm. eläinten ja laidunten siunausta, ponikyytiä, possujen nimiäänestys ja kaikkea muuta kivaa. Me ollaan menossa, tulkaa tekin! :) Kesäkahviosta saa makkaraa ja lettuja ja musiikkiakin on tiedossa.


Kuvien lampaat eivät liity Sinkkolaan, ne ovat meidän naapureiden pihalta <3 Heitä saa silittää!


Nähdään huomenna, tulkaa moikkaamaan, jos tunnistatte!

Karina

Ps. Muistattehan myös osallistua arvontaan, joka päättyy huomenna!

2 kommenttia:

  1. Moikka. Käytiin muutama päivä sitten ja silloin kylteissä luki, et saa silittää. ☺ Poislukien kanat.. Heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Jess, mahtavaa! Kiitos, me silitetään siis huomenna kaikkia mahdollisia elukoita :D paitsi niitä kanoja! Haha :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)