sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tervetuloa ruuhkavuodet!

Heloout täältä kiireen keskeltä! Keskeltä - ihan kirjamellisesti, sillä kesken keittiön siivouksen, päätin nopeasti aukaista läppärin, ennen kuin laitan se omalle paikalla työhuoneeseen. Musiikki huutaa lähes täysillä, voisiko olla parempaa hyvänmielenbiisiä, kuin Enrique Iglesiaksen Bailando tai Duele el corazon <3 Kolmas lemppari on Greyn anatomiasta bongattu If you went away, jonka esittää Daniel Wilson. Tämä ei kuitenkaan ole sellainen bilebiisi, vaan enemmänkin sellainen, joka sopii nimenomaan blogin kirjoittamisen taustamusiikiksi.


                                         


Olen pitkästä aikaa aktivoitunut taas Instagramin puolella (chard_87) ja snäppäily on jääny kokonaan. Ei mulla vaan riitä aika siihen, ja sitäpaitsi haluaisin vähentää puhelimessa ja somessa roikkumisen aikaa. Eli snäpistä on turha odottaa meidän kuulumisia, insta mieluummin!

Meidän viikonloppu on mennyt tosi kivasti. Eilen olimme ihanan 8 -vuotiaan synttäreillä, jossa oli kaksi pomppulinnaa! Lasten mentyä nukkumaan ajelin vielä ystäväni luokse istumaan iltaa heidän terassille. Siinä me kaksi väsynyttä äitiä istuttiin puolen yöhön, juoden alkoholitonta siideriä ja "juoruten". 


Seuraavaksi nokka kohti ulkopihaa ja nurmikonleikkurin kyytiin, kesän ensimmäinen leikkuu on edessä ja tänäkin kesänä omin leikkuuvastuun itselleni :) Ihanaa sunnuntaita, nautitaan, joohan! <3

ps. huomenna eka työpäivä!


#äititöissä #isäkotona #isätöissä #äitikotona

Karina

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)