maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016.

En tiedä millä sanoilla aloittaa tämä postaus, mutta pääsanoma on kuitenkin se, että AI luoja, meillä oli ihana juhannus! Mun vanhemmat sekä miehen sisko perheineen oli meillä ja tehtiin kaikkea, mitä juhannukseen kuuluu - aatto aloitettiin herkullisella brunssilla, jonka jälkeen siirryttiin miettimään lounasta, jonka jälkeen pidettiin pieni ruokatauko ja aloitettiin iltagrillaamiset. Eli käytännössä syötiin koko päivä, haha :D Pelattiin myös beach volleyta, käytiin järvessä uimassa, paljuiltiin ja nautittiin ihanasta kuumasta kesäsäästä.
Ja kun yö alkoi tulemaan vastaan, pääsi Alex nukkumaan rauhassa yöuniaan, kun me muut nautimme juhannuskokosta! On muuten edelleen sairaan kätevä tuo Kiddexiltä saatu Gynoii Smart Baby Monitor! Wifi kantoi mukavasti myös kokolle asti, joten ei tarvinnut miettiä, mitä se pikkuinen sängyssään tekee!kuva: EeviP.

Tytöt kolmessa sukupolvessa: äitini, minä ja Olivia <3Juhannuspäivänä tehtiin ennätysmäärä saippuakuplia, kyllä oli innoissaan niin äiti, kuin lapsetkin :D

kuva: EeviP.

kuva: EeviP.
kuva: EeviP.

kuva: EeviP.
Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on ollut mukava viikonloppu! Nyt tuntuu, että tästähän se kesä vasta alkaa :)


Karina4 kommenttia:

 1. Teidän juhannus näyttää täydelliseltä! :) Ihana fiilis kyllä välittyy kuvista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin <3 kiitos! Ihanaa, että tunnelma välittyy!

   Poista
 2. Aivan ihanalta kuulostaa ja näyttää teidän juhannus.♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)