keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Nosh huutokauppa, lastenvaatteet ja leikkitreffit.

Käytiin tänään Olivian kanssa Norsunluusydän Pinjan luona leikkitreffeillä. Emmi oli myös lastensa kanssa siellä ja lapset saikin leikkiä pitkästä aikaa yhdessä. Vaikka meillä on hyvä porukka täällä Joensuussa kasassa, tuntuu kaikkien aikatalaulut menevän aina ristiin ja yhteisiä leikkitreffejä vähän hankala järjestää. Ensi viikolle ollaan suunnitteltu ulkotreffejä, joihin muutkin pääsisivät osallistumaan. 

Kahvitellessa tuli puheeksi lastenvaatteet, lähinnä Nosh ja Gugguu. Olin eilen Nosh edustaja Suvin VIP- illassa ja mallistohuutokaupassa ja poistuin taas kasan vaatteiden kanssa. Tämä huutokauppa onkin aina hyvä syy järjestää kutsut! :)  Huusin Alexille t-paidan, hihattoman bodyn ja lippiksen. Olivialle hihattoman sulkamekon, minttuminiraita leggingsit ja itselleni pitkähihaisen paidan. Lainaan kuvat Nosh.fi verkkokaupasta:
Alexin body on kuvasta poiketen turkoosin värinen, sopii aivan ihanasti meidän sinisilmäiselle poitsulle. Ja samat sanat Olivian mekosta! Värit saa todella Olivian siniset silmät loistamaan!

Mut niin, puhe siirtyi siis kahvipöydässä lastenvaatteisiin ja lähinnä tahroihin. Ollaan nimittäin havaittu, että samat tahrat lähtee helpommin esimerkiksi Noshin kuin H&M vaatteista! Itse oon saanut kaikki tahrat esimerkiksi Alexin tiipiibodysta pois, mutta muutama henkkamaukan ja Lindexin vaate on päätynyt autotallin rätiksi, kun ei ne tahrat vaan lähde, vaikka kuinka tuoreeltaan pesis ja kaiken maailman aineita käyttäis! Mikähän siinä on, että kalliimmista vaatteista ne sitten kuitenkin lähtee? 

Tein myös Gugguun verkkokaupasta pienen aletilauksen. Suurin osa vaatteista on siellä nyt -40%, mutta kokoja ei tietenkään ole juuri niistä, mitä olisi halunut. Vähän hätäpäissäni tilasin sitten Alexille White cap värisen jumpsuitin. Meillä on nyt jo toinen avocado värinen käytössä enkä ole kokenut väriä mitenkään haasteellisena pitää puhtaana, joten päätin sitten ottaa pienen riskin ja tilata noinkin vaalean. Olisin halunut sen petroolina, mutta ei ollu 92 cm kokoja jäljellä. Olivialle tilasin samanvärisen hupparin vaaleanpunaisella vetskarilla. Hänellä on tällä hetkellä vain yksi huppari, mutta hänpä ei suostu käyttämään sitä, sillä "keijut eivät käytä huppareita". Tästä Gugguun hupparista neuvoteltiin pitkään ja saa kyllä luvan myös käyttää sitä tai pistän kirpparille eteenpäin! Ei ole varaa pitää tälläisiä vaatteita vain kaapissa henkarissa. Koetan nyt muutenkin pistää vaatteita sitä mukaan eteenpäin, kun ne pieneksi jäävät. Tein jo Olivian kohdalla sen virheen, että kasailin kaikkia alakerran vaatekaappiin ja hupsista, kun ei niitä kukaan enää haluakaan ostaa. Heti vaan pois ja uutta tilalle!


Neule Charanga / mekko Nosh / leggingsit Gugguu
Ihanaa loppuviikkoa! <3

Karina

4 kommenttia:

 1. Vinkkinä jos tahrat ei lähde niin pariksi tunniksi aurinkoon ni ei tietoa tahroista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kuullut tästä kikasta, mutta enpä ole kokeillut kertaakaan! Seuraava ongelmatahra pääsee aurinkoon! :)

   Poista
 2. Ihania vaatteita olet kyllä saanut hankittua. Nuo emäntien vip-edut on kyllä kotimyyntien parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on! siksi aina pakko järkätä kutsutkin joka kausi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)