torstai 9. kesäkuuta 2016

Sinkkolan avajaiset ja lasten OOTD.

Tästäkin päivästä on jo aikaa, mutta en ole aikaisemmin löytänyt aikaa blogin päivittämiselle, joten hieman jälkijunassa tulee tämä(kin). Mutta tosiaan, kirjoittelin aikaisemmin Kotieläinpiha Sinkkolan kesäavajaisista ja siellä me luonnollisesti myös käytiin.


Mekko kirppis, jonkun ompelema / leggingsit VIMMA / sandaalit Deb&Dan


Hattu H&M / t-paita Gugguu / huppari Gugguu / leggingsit Nosh / kengät Nike


Yhteiskuvien ottaminen ei ihan aina onnistu, kun kumpikaan ei pysy paikoillaan!

Sinkkolassa oli tosi paljon porukkaa enkä kuvia juurikaan ottanut, sillä aina oli jonkun pää tai jalat edessä. Eläimiä oli taas mun mielestä tosi vähän. Muutama possu, kymmenkunta kanaa, piilossa istuva pupu, pari lehmää ja kymmenkunta kiliä. Toisaalta, eihän se mikään eläintarha olekaan vaan kotieläinpiha. Lisäksi oli poniajelua, johon oli luonnollisesti ihan hillitön jono, mutta hyvin Olivia jaksoi jonottaa, kun ponin kyytiin oli päästävä! 


Päivä oli kuitenkin kaikin puolin kiva ja varmasti tullaan kesällä käymään Sinkkolassa uudestankin!

Karina

12 kommenttia:

 1. Kolmen vuorokauden aikana illan ja aamun olen lukenu kaikki postauksesi :D tänää sain kaikki luettua (teen sen aina ku löydän uuden blogin).
  Blogisi on hyvä ja pidän asenteestasi kirjoittaa asiat kaunistelematta esim.arkirytmi, unen tarpeesi ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oikeesti, kaikki? Nohuh, kiitos! Tervetuloa seuraamaan, jatkossa pääset helpommalla lukemisen kanssa:) Aikamoinen työ kyllä! Siitä innostuneena luin itsekin muutaman vanhan postauksen ja huomasin, että väsymys on kyllä aika monessa postauksessa mukana, kuten myös ihan arkielämässäkin. Jännä oli vaan huomata,miten se paistaa myös teksteistä läpi!

   Kiitos vielä kerran palautteestasi <3 Ihanaa kesää sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, onhan nämä kaksi sellaisia rakkauspakkauksia <3

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia ♡ Meillä päin on myös joku kotieläinpuisto tai vastaava, sinne täytyy kyllä päästä kun säät taas sallii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä päivänä paistoikin aurinko aivan ihanasti ja lämpöä riitti! tosin kun nyt, ulkona harmaata, vettä sataa ja "lämpöä"on +8´C .. jee ihana kesä, not!
   Käykää ihmeessä tutustumassa,lapset tykkää vaikka eläimiä olisi se kaksi:)

   Poista
 4. Jee! Ensi viikolla mekin päästään Sinkkolaan 🙌 Meidän lasten mummu asuu onneksi saman kadun varrella, niin uskaltaa lähteä jopa tämän huonosti "viihtyvän" neitosen kanssa 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa landelle :) Laita viestiä, jos haluat nähdä, mekin voidaan tulla vaikka Sinkkolassa taas pyörähtämään :)

   Poista
 5. Hei! Ihanat Alexin niket!:) Saanko kysyä ovatko mitä kokoa ja sisämittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos, saa tottakai. Ovat kokoa 22 ja Niken lapun mukaan 12 cm, mutta miehen mittaamana 13,5cm, eli oisko siltä väliltä :D

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! :) tämä hieman helpotti meidän hankintaa! Luulen että tuo lapun 12cm tarkoittaa sen olevan 12cm jalalle sopiva :)

   Poista
  3. Ei kestä! Sekin täytyy lisätä, että ovat todella tukevat ja hyvänmalliset jopa meidän pullukajalalle! Saman koon conssit eivät nimittäin mene millään jalkaan :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)