perjantai 19. elokuuta 2016

Flirttailu baarissa, missä menee raja?

Olin viime viikonloppuna ystäväni polttareissa Tampereella ja käytiin myös pienehköllä baarikierroksella. Tiemme päättyi Jack the Roosteriin. Vaikka sinänsä postauksen aiheella ei ole merkitystä, missä me olimme, ajattelin nyt mainita.

No, joka tapauksessa, siinä yön tunteina istuimme 4-5 hengen porukan kanssa baarin pihalla niin, että minä istuin keskellä punainen viltti harteillani. Siihen tuli sitten kaksi miestä meille juttelemaan ja yksi pitkätukkainen mies kysyi: sinäkö olet se morsian, kun siinä niin kauniina keskellä istuskelet? Vastasin, että olen kiitos jo naimisissa ja näytin sormustani, johon tämä herra nosti oman kätensä ja totesi: niin minäkin, mitä siitä?

Hänen kaverinsa siinä ääneen sitten paheksui ystäväänsä ja herra pitkätukka totesi: niin, minä olen naimisissa, en sokea. Kai mä nyt näen, miten kaunis tämä nainen on ja saan hänelle jutella. Sanoin pitkätukalle kiitos kehuista ja siihen tuli pieni hiljainen hetki. "Katos, ei tullu vastakehuja", kuului. Hieman tympeänä totesin, että "eikös silloin pidä olla hiljaa, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa?". I know, olin julma.. no mutta, ei hän siitä loukkaantunut, sillä lisäsin, etten pidä pitkästä tukasta miehillä ja hänen tukkansa on ihan liian pitkä mun makuun. 

Herra pitkätukka sitten alkoi kaivaamaan puhelintaan taskustaan ja esittelemään minulle itsestään kuvia, jossa hänellä on lyhyt tukka. Ja ei mitään tahansa kuvia, vaan hääkuviaan! Vaimo oli kuulemma Flow festareilla, joten sitä ei tarvinnut miettiä. Hän pitää hauskaa siellä ja pitkätukka täällä. Muutama sananen siinä vaihdettiin, kunnes pitkätukka halusi siirtyä sisälle. vaatien, että ensin saa halata minua. Halaaminen nyt ei minua haitannut, mutta se huulien työntäminen mun kasvoille oli hieman liikaa. Ystävällisesti irrottauduin miehestä ja istahdin takaisin paikalleni. Kovasti hän pyyteli minua sisälle kuuntelemaan, kun hän laulaa KISSiä. Jäi tällä kertaa kuuntelematta. 

Nyt päästään kuitenkin siihen jutun pointtiin. Oliko tämän naimisissa olevan miehen käyttäytyminen sinun mielestäsi hyväksyttävää vai ei? Mun mielestä pieni flirtti baarissa ei ole paha asia ja ihmisten kanssa saa jutella, tanssia ja viihtyä. Mutta tässä tuntui olevan muutakin. Enhän tietenkään voi tietää heidän parisuhdesäännöistä ja -sopimuksista, ehkäpä heille on ok tehdä lähempää tuttavuutta muiden ihmisten kanssa. Halailla ja yrittää suudella vieraita ihmisiä, mutta mulle se ei kuitenkaa ole ok. Mä itse tiedän, missä menee meidän perheen rajat eikä minulla ole mitään haluja tai tarvetta lähteä rikkomaan niitä. Olen mieheni kanssa onnellisesti naimisissa ja vaikka saatan ystävälleni sanoa, että onpa tuossa kuuma mies, en kuitenkaan heittäydy hänen kaulaansa kertomaan, miten oma mieheni on muualla. Ja että "sinä hei olet quuuuma". Jos oot muuten sinkku, niin Roostersin ovella on aika kuuma poke ;)

Missä menee baarikäyttätymisen raja sinun mielestäsi?

polttareissa.

Karina.


2 kommenttia:

  1. Oon täsmälleen samalla linjalla kanssasi!
    Hyvä aihe ottaa puheeksi!
    //Laura

    VastaaPoista
  2. Kai ne rajat menee siinä, mitä parisuhteen kesken on sovittu. Mutta kieltämättä tuo pitkätukka sai kertomasi perusteella juttunsa kuulostamaan hieman epäilyttävältä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)