keskiviikko 10. elokuuta 2016

Video, joka saa minut itkemään. Sponsored Video: P&G Thank You, Mom - Strong | Rio 2016 Olympic Games

Katsokaa ensin video, mun postaus tähän liittyen jatkuu videon jälkeen.Herkistyn joka kerta, kun tämän katson. Ehkä se johtuu siitä, että olen äiti? Tai ehkäpä siitä, että musiikki luo hieman ahdistavan, mutta lopulta voittavan tunnelman? En tiedä, joka tapauksessa tämä video on tehty hyvin onnistuneesti.

Thank You, Mom, Kiitos, äiti sanoo varmasti moni tälläkin hetkellä Rion olympialaisissa kilpaileva. Äidit, nämä sitkeät ja vahvat olennot, jotka kannustavat lapsiaan uudestaan ja uudestaan, Nostavat ylös, suoristavat vaatteet, pyyhkivät kyyneeleet ja sanovat: sinä osaat, sinä pärjäät. Oletko sinäkin sellainen äiti? Minä haluaisin olla.

Aiheeseen liittyen, mikä on teidän mielestä oikea ikä aloittaa harrastus? Olivia on nyt melkein 3,5 -vuotias ja hän aloittaa tämän kuun lopussa satubalettitunnit. Suurena Anniina Balleriina fanina tämä tanssimuoto oli ainut ja oikea Olivialle. Treenit tulee olemaan kerran viikossa ja toivon, että Olivia tulee tykkäämään. Ainakin nyt hän kertoo kaikille, että hän aloittaa syksyllä balettikoulun! :) Saa nähdä, miten kovan tason balleriina hänestä vielä tulee!

Minusta ei tullut balleriina eikä olympiatason urheilijaa. Kaiken kannustuksen ja panostuksen olisin kotoani saanut, mutta mikään laji ei ollut sellainen, johon olisin jaksanut keskittyä täysillä. Aloitin ensimmäisen harrastukseni 7-vuotiaana, akrobatian. Sen jälkeen tuli karate ja sen jälkeen kickboxing, potkunyrkkeily. Välissä oli niin showtanssia kuin perus aerobicia ja nyt aikuisena käyn satunnaisesti salilla. Olen tunnetusti jojo-kuntoilija. Mutta se ei haittaa, kaikista ei ole olympiatason urheilijaksi. Onneksi sellaisiakin kuitenkin löytyy.

"It takes someone strong to make someone strong. This summer, as we celebrate the world’s athletes at the 2016 Olympic Games, let’s not forget the person whose strength inspired them along the way: Mom. Thank you, Mom."

Karina

Sponsoroitu video.

1 kommentti:

  1. Meidän 3,5v tyttö aloittaa myös satubaletin. Hän rakastaa tanssimista ja on aivan innoissaan satubaletin alkamisesta. Huvitti ilmaus, että "treenit" on kerran viikossa :D Voi apua, jos satubalettikin on treenausta :D
    - Niiskuneiti

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)