maanantai 5. syyskuuta 2016

Syksyinen kesäpäivä.

A U T U M N , W E L C O M E !Syksy on saapunut, sen näkee, haistaa ja maistaa. Vaikka tälle viikolle on vielä aurinkoisia päiviä luvattu, ei syksyn viimaa saa enää pois. Eikä se haittaa. Me asumme siitä onnellisessa maassa, että meillä on neljä ihanaa vuodenaikaa. Minun suosikkeihin syksy ei varsinaisesti kuulu, mutta voin elää sen kanssa. Aikana ennen lapsia oli ihanaa kääriytyä vilttiin, lukea kirjaa ja polttaa kynttilöitä. Nyt lasten kanssa viltit ovat mytyssä Olivian leikeissä, ainoat kirjat, mitä luetaan on satu - ja luontokirjat ja kynttilöitä ei ihan ensimmäisenä tule mieleen poltella - ellei sitten halua kokeilla, miten nopeasti mahdollinen tulipalo leviää. Huono vitsi, i know.

Mulla on itse asiassa krapula. Toista päivää jo. Joo, oltiin mieheni kanssa lauantaina viihteellä ja Crowmoor maistui, kuten ennen vanhaan. Ihan yhtä rajusti ei kuitenkaan bailattu, sillä taksin kuitin mukaan olimme kotipihassamme jo 01.05. Ilta oli joka tapauksessa erittäin hauska ja kaikinpuolin onnistunut. Joensuun Taitokorttelissa on ihana kesäpaikka, jonka nimi minulla on edelleen hakusessa, mutta jonkilainen lato se oli. Kesälato ehkä? Joka tapauksessa, siellä me oltiin kolmisen tuntia ottamassa paikka haltuumme. En tiedä onko siellä yleensä tapana tanssia, mutta minä kyllä tanssin ja kävin pöydistä hakemassa muutkin tanssimaan. Heh. 

Toivottavasti huomenna alkaa jo helpottamaan. Joko se on se ikä, olenhan melkein kolkyt tai sitten äitiys. Krapulat tulevat nykyisin ihan muutamastakin lasillisesta ja kestävät 2-3 päivään. En tosin väitä, että olisin lauantaina juonut vain muutaman.  Tänään oli suht hidas ja laiska päivä. Ulkoiltiin lasten kanssa ja otettiin muutama kuva, moikattiin naapurin lampaita ja leivottiin kaurasämpylöitä. Kyllä elämä alkaa voittamaan! Meidän tekemisiä voi seurata Instassa @chard_87.
Kauniita unia <3

Karina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)