keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Tämän viikon Lekmerin aletärpit!

Alla taas tämän viikon Lekmer* tärpit!

Lekmerillä on edelleen menossa Perhefestivaalit, jossa on runsaasti eri tarjouksia. 
Viime viikolla laittamani koodi postikulujen poistamiseksi oli valitettavasti jo vanhentunut samana päivänä, joten pahoitteluni, etten ollut tarkkaavainen asian suhteen!

Viime viikon tärppeihin pääset tästä.

Alennuksia on muun muuassa 15-50% lastenvaatteista, 15-50% kengistä, 15-50% Crocsin tuotteista sekä 500 tarjoustuotetta hintatakuulla. "Hintatakuu on voimassa 7 päivää ostotapahtuman jälkeen. Jos löydät saman tuotteen edullisemmalla hinnalla toisesta saman alan suomalaisesta verkkokaupasta, saat tuotteen samalla hinnalla meiltä." -Lekmer

  Tässä minun mielenkiintoni herättävät tuotteet:

Kuling Trend reppu* - näyttää aivan Mini Rodinin siniseltä picotakilta!

Entäs tämä hattu sitten? Löytyykö joltain Mini rodinin pandahaalari? Miten ois sopiva asuste? ;)


Kuling Trend parkatakki* koot 80-140, värit sininen ja roosa. Mistä lyödään vetoa, että Olivia rakastuisi tähän? Hintakin on vain 39,90€! Ikävä kyllä, meillä ei ole tarvetta tälläiselle tänä talvena..

Jokaisen taaperon unelma potkutteluauto*? :)


DOOKY*!! 15,90€! Meillä on näitä kaksi ja pois en anna niin pitkään, kun Alex nukkuu vielä vaunuissa! Olivian leppäkerttu Dooky on ollut pelastus niin monessa tilanteessa! Ulkona se toki suojaa auringolta yms, mutta ihan jo kaupassa, jos vauva nukkuu ja haluat hänen nukkuvan myös ostosten aikana, hanki Dooky <3 ps. kannattaa laittaa hakukenttään sana Dooky, löydät muitakin värivaihtoehtoja!

Meillä on Britax Dualfix, mutta ei tämäkään vaikuta hullummalta ja on -44% alessa! Britaxin Multitech II*, käännettävä istuin, 9-25 kilosille lapsille.
Jos turvaistuimen osto on ajankohtainen, kannattaa tsekata myös muita istuimia, jotka ovat hintatakuutarjouksessa!

Baby Jogger* rattaat, City Mini Single, 269,90€ (429,90€). Mun pitäisi itse asiassa hankkia jonkilaiset kätevät, pieneen tilaan menevät matkarattaat. Sellaiset, joista saa selkänojan alas. Ei olla ottamassa Thaimaan reissuun tuplia (todellakaan) mukaan ja koska Alex nukkuu vielä mielellään päikkärit, olisi hyvä löytää sopivan pienet, mutta kätsyt. Löytyisikö kokemusta esimerkiksi yllä olevista?

Siinäpä ne, tämän viikon tärpit! Löytyikö mitään tarpeellista?

*mainoslinkki

Karina


5 kommenttia:

 1. Heippa! Meillä matkarattaina Baby Jogger city mini 3. Ainakin pikasilmäyksellä ovat aika samannäköiset kuin sun postauksessa olevat. Kymmenen pistettä meidän rattaista :) Paras plussa tulee keveydestä, ne saa otta lentokoneeseen käsimatkatavaroihin, joten pystyy käyttämään niitä lentojen välissä. Ja rattaat loksahtaa kasaan vain yhdestä narusta vetämällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oikeesti? Yhtä narua? Kuulostavat nyt aika houkuttelevilta! Kiitos vinkistäsi, jos palaat vielä tähän, niin kerrotko miten liikkuvuus näissä? ja kuomu, meneekö pitkälle alas vai pikkuisen? :) kiitos!!

   Poista
 2. Jep! Ihan huippu keksintö kun taapero roikkuu toisella lonkalla ja rattaat täytyy saada kasaan :) Siinä istumakohdassa on semmonen naru-kahva mistä ''nostetaan'' ja rattaat taittuu kaksinkerroin kasaan. Toivottavasti noilla nyt on samat ominaisuudet, etten huijaa :D Liikkuu hyvin kaupoilla ja sisätiloissa ja pyörähtää näppärästi ympäri. Kyllä noita asfaltillakin lykkii kun etupyörät saa lukittua. Ja kuomu menee aika alas. Lisäosaksi ostin rattaisiin turvakaaren, lapsi tykkää nojailla sitä vasten, eikä aina tarvitse laittaa vöitä kiinni.

  VastaaPoista
 3. Meillä on tuo istuin, juuri kuvassa olevan värisenäkin ja ollaan tykätty ihan hulluna! Mut ostettiin se suoraan lastentarvikeliikkeestä, eikä silti hinta ollut kuin 15€ enemmän. Olen monesti miettinyt että mistähän nämä lekmerin "alkuperäiset" hinnat tulee...

  -Sippu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)