torstai 3. marraskuuta 2016

Enterorokko.

Kun viime viikolla olin lasten kanssa yksin kotona, muistan sanoneeni miehelleni, että kaikki menee kyllä hyvin, kunhan vaan pysytään terveinä. Ja niin me psyttiinkiin, ainakin sen viikon. Nyt on jo eri ääni kellossa, nimittäin meille rantautui E N T E R O R O K K O. Yh ja äh. Olivian päiväkodin ulko-ovessa on ollut ilmoitus enterokosta jo syyskuusta lähtien. Jotenkin olen jättänyt sen kuitenkin huomioimatta. 

No nyt alkuviikosta Alexin iholle alkoi ilmestymään näppyjä sinne tänne ja toissayönä heräsin kuuman patterin vierestä - Alexille oli noussut kuume. Meillä olisi ollut vielä eilen aamulla Havrix rokotteen laitto Alexille, mutta se siirtyi enterorokon takia. Pitkin eilistä ilmestyi näppyjä lisää ja lisää ja lisää ja valitettavasti vielä lisää. Nyt Alexilla on niitä leuassa, käsissä, kämmenissä, sormissa, reisissä, jaloissa, mahassa, vaippa-alueella, pikkuisen selässä. Ihan kaikkialla. Tekee niiiin pahaa katsoa pikkuista. Toistaiseksi Alex on ainut joka oireilee, uskon vahvasti, ettei muille tule mitään.Puolukat kuvastakoon enterorokkoa.

Jos viime viikko oli huono aika sairastua niin on kyllä tämäkin viikonloppu. Lähden nimittäin huomenna iltalennolla Helsinkiin, lauantaina on se blogigaala.. Jos minulla ei olisi lentolippuja maksettuna niin todennäköisesti jäisin kotiin, mutta tehty mikä tehty ja saan varmaan vuoden bad mom pystin, kun lähden kuitenkin Helsinkiin sosialisoitumaan.. Mies kuitenkin osaa hommasa ja lapsilla ei ole mitään hätää, Alex mielellään hakee lohtua isänsäkin sylistä, mutta se oma huono omatunto vaivaa jo nyt. Äh, miksi just nyt? Toisaalta mieluummin taas nyt, kun ensi viikonloppuna. Eihän sairastelulle ole koskaan hyvää aikaa.

Mutta huomenna siis Helsinkiin.. wippii. Oikeesti, oon kyllä samalla myös innoissani! Sillei varovasti. Kiva tavata ystäviä, muita bloggaajia, Blogiringin ja Indiedaysin väkeä jne. Saa laittaa nätit vaatteet päälle, ei tartte ottaa imetystä huomioon ja voi hengittää vapaasti - olla muutakin kun hompssuinen äiti.  Pakko ottaa tietenkin rintapumppu mukaan, muistatte varmaan, mitä viimeksi kävi, kun matkustin Onnibussilla Helsinkiin? Heh, sitä virhettä en halua toistaa. Mutta kyllä, kyllä mä odotan lauantaita aika paljon. Eikä vain se blogitapahtuman vuoksi, vaan ihmisten, joita tulen tapaamaan <3

Karina

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)