lauantai 10. joulukuuta 2016

Thaimaa: aika alkaa loppumaan.

Tiedättekö sen tunteen, kun asiaa on ihan hirveästi, aikaa hirmu vähän (kahvila menee puolen tunnin päästä kiinni), edessä on valkoinen sivu ja mitään et saa ylös? No mulla on just nyt menossa tälläinen tilanne.

Olen ollut kokonaisen kuukauden lähestulkoot kokonaan pois netistä. Toisten blogeja en ole lukenut, omaani en ole juurikaan päivittänyt. Face on pysynyt kiinni ja Instakin melko hiljaisena. Ainoat pakolliset katsaukset someen ovat olleet uutisotsikot ja Whatt´s App keskustelut äitini kanssa. Muuhun ei netin hitauden vuoksi oikein kykene. Eikä ehdi.

Mulla on kirjastosta mukana kolme töihin liittyvää kirjaa mukana, mutta niitäkään en ole edes avanut. Kyse ei siis olekaan ehkä siitä, että jokin ei toimi, vaan siitä, että minua laiskottaa. Haluan makoilla auringossa, uida lasten kanssa meressä ja altaassa ja viettää vapaa aikaa. Takaraivossa kyllä tikittää kaikki sovitut postaukset ja tulevat työt. Töihinpaluu kun on edessä jo ihan pian. Ihan liian pian! Lasten asiat hoituivat kivasti, kun saatiin Alexille myönteinen päätös samaan päiväkotiin, missä Oliviakin on. Molemmat aloittavat täyspäiväisesti 2. tammikuuta. En tiedä, miten mun tissiriippuvainen pikkuinen pärjää. Hän on oppinut sanomaan "ääitishhi" eli äitin tissi ja sitä hoetaan koko ajan. En voi mennä tisseineni lähelläkään Alexia ilman, että tämä kuuluu. Hän myös ronskisti kaivaa tissit esiin, kun hänestä siltä tuntuu. 

Mietin eilen, että tämä on elämäni 10. Thaimaan matka ja tuntuu, että tällä matkalla ollaan tehty ja nähty enemmän kuin koskaan aikaisemmilla matkoilla. Esimerkiksi Bangkokin reissu on hyvin mieleenpainuva! Siellä olisi ollut kiva pyörähtää myös ilman lapsia, mutta toisaalta, tuskin jäätiin mistään paitsi vaikka lapset mukana olivatkin. 

Thaimaan suurin vesipuisto Ramayana water park oli mukava kokemus, koetan saada siitä ihan oman postaukseni aikaiseksi. 

Nyt olen taas hidastellut niin paljon, että on aika maksaa Ice Moccha kahvi ja palata kämpille. Ihanaa viikonloppua!

Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)