lauantai 1. huhtikuuta 2017

Yhtä (Ryhmä Hau) juhlaa!

Viime viikonloppu oli tässä perheessä yhtä juhlaa! Juhliminen alkoi jo viime viikon perjantaina, kun Olivia sai pitää päiväkotikavereilleen iltakutsut. Koska kutsuttavia olisi ollut vaikka kuinka paljon, päätimme noudattaa tällä kertaa "niin monta vuotta kuin täytät, niin monta kaveria saat kutsua" eli tässä tapauksessa 4. Kavereita tuli toki muutama enemmän, sillä myös kutsuttujen sisarukset (ja vanhemmat) olivat tervetulleita.

Juhlien teemana oli Ryhmä Hau ja tilasin netistä rekvisiitaksi muun muuassa Kaja painoitteisen pöytäliinan, kakkukuvan ja omasta mielestäni Kaja-viirin, mikä paljastuikin viirin näköisiksi pusseiksi. Onneksi ne oli suht helppo laittaa seinälle koristeiksi niin eivät menneet hukkaan! 

Olohuoneesta kerättiin kaikki ylimääräiset lelut pois ja huone koristeltiin kaikilla Ryhmä Haun tavaroilla sekä leluilla, mitä vain kotoa löytyi - ja niitähän löytyi! Tarroja, pehmoleluja, peitto, tyyny, pienet figuurit, penaali, lippis, eväsrasia yms yms.


Iltapäiväjuhlat kestivät pari tuntia ja niitä varten olimme suunnittelet myös muutaman Ryhmä Hau aiheisen pelin. Lapset saivat tehtäväkseen etsiä ympäri alakertaa piilotettuja Ryhmä Hau tarroja sekä pelastaa leikkikissa pentuineen takan päältä. Mieheni esitti Rikua ja ohjasi pentujen toimintaa. Voi sitä riemua, mikä lapsista lähti! Ohjelman tunnari pyöri kaiuttimesta taustalla ja talossa oli kunnon pentutohina päällä. Palkkinnoksi hyvästä toiminnasta, lapset saivat Ryhmä Hau mitalin sekä suklaamunan. 


Olivia oli pukeutunut juhlien ajaksi Kajaksi ja mies  teki hänelle myös siivet, joiden avulla oli helppo pelastaa kissanpentu takan päältä. Emoa pelastettiin koko porukalla levittämällä Kajapeittoa takan eteen. Juhlat olivat tosi onnistuneet ja kaikki lapset lähtivät hymyissä suin kotiin :)

Lauantaina jatkettiin juhlimista iltapäivästä. Paikalla olivat Olivian kummisetä, serkkutyttö vahnempineen, Alexin kummi perheineen ja ystävämme Sonja. Pienellä porukalla tällä kertaa! Edellisillan teema jatkui samana, mutta niin sanotusti sekottui hieman, kun Olivia sai Alexin kummitädiltä lahjaksi Frozen Elsan mekon ja rekvisiitat. Voi sitä onnen määrää! Olivia halusi mekon ja viitan heti päälleensä ja niin juhlat jatkuivat sulassa sovussa Frozen+Ryhmä Haun teemaisina <3 Mikä olikin itse asiassa todella hyvä juttu, koska Olivia ei ennen juhlia oikein osanut päättää haluaako hän Frozen vai Ryhmä Hau juhlat!
Ja sitten vielä sunnuntai! Sunnuntaina ei onneksi juhlittu enää meillä, vaan siirryttiin Alexin kummitädin luokse. Hänen poikansa eli meidän kummipoika täytti 2 vuotta ja oli pikkumurun vuoro olla juhlasankarina. Että tulipahan juhlittua ja vedettyä herkkuja viime viikonloppuna!

Viime viikko meni taas hurjan nopeasti. Ihanaa, että on taas viikonloppu ja koko perhe kotona. Saa vain olla ja nauttia oman perheen seurasta.

Aurinkoista lauantaita!

Karina.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)