maanantai 16. lokakuuta 2017

Syksyinen pikakuvaus.Viikonloppu.

Taas on takana yksi viikonloppu. Kotipäivät, kuten Olivia sanoo. Päivät, jolloin äiti ei mene töihin eikä lapset päiväkotiin. Päivät, jolloin pitäisi käydä kaupassa, siivota, pestä pyykkejä ja hoitaa kotia. Kyllähän te tiedätte. Mutta onneksi viikonloppuisin ehtii tekemään muutakin!

Lauantaina me käytiin taas Hoplopissa. Saatiin mukaan ihanat naapurinpojat. Pojat, jotka kaikki ovat syntyneet Alexin kanssa samana vuonna! Se on itse asiassa jopa suuri ihme, sillä meidän tiellä asuville perheille ei ole syntynyt lapsia vuosikymmeniin ja 2015 vuonna syntyi 3 lasta ja kaikki poikia! Kolmen kopla, toivottavasti. Pojat, jotka tulevat kulkemaan yhdessä kouluun ehkäpä jopa harrastuksiin. Edessä on majojen rakentamiset, onkireissut, pyöräilyretket ja vaikka mitä muuta.

Eilen yritettiin pitää pieni kuvaustuokio, mutta oltuamme kohteessa alle 5 min, Alex ilmoitti vessahädästään ja pakko oli lähteä takaisin kotiin. Tykkään kuvata lapsia ja mielelläni olisin toteuttanut ajatuksiani kameran takaa, mutta olosuhteiden pakosta homma jäi kesken eikä kotona käymisen jälkeen menty enää kuvauspaikkaan takaisin. Vaikkakin Alex näyttää ekassa kuvassa ei niin innokkaalta, hän oikeasti kyllä oli :)Huomasin äsken, että pitkään käyttämäni Picmonkey, valokuvamuokkausivusto oli muuttunut maksulliseksi. Mielelläni olisin valoitusta muokannut, leiman nurkkaan iskenyt. Täytyy ilmeisesti etsiä uusi vastaava, suosituksia otetaan vastaan, mieluiten ei ladattava versio!

Olen painiskellut taas kerran blogini tulevaisuuden kanssa. Lukijana varmasti jo turhauttaa minun jatkuva kitinä siitä, etten päivitä blogia vaikka haluaisin. Ymmärrän hyvin, en itsekään jaksaisi lukea jatkuvaa itsesääliä. Ensimmäisen kerran olen vakavasti harkitsemassa tämän harrastuksen lopettamista, kokonaan. Kiirettä en aio kuitenkaan tämän asian kanssa pitää, mennään edelleen näillä satunnaisilla postauksilla ja katsotaan, mitä vuosi 2018 tuo! Silloin pitäisi olla työhön liittyvät tentit takana, uutta uraa vuosi takana ja jonkilainen uusi rytmi edessä. Ainakin toivon näin!

Syksyistä viikkoa!

Karina

ps. Olivia takki ei oikeasti ole niin jätti, miltä näyttää. Hänen käsiään vaan kylmäsi (kun ei lapaset kelvanneet) ja kädet ovat lämmittelemässä hihoissa :)
6 kommenttia:

 1. On kyllä kivannäköiset asut lapsilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Vielä voivat samistella, kun Olivia ei pistä vastaan :D

   Poista
 2. https://www.befunky.com
  Tässä yksi sivusto jota mä aina välillä käytän työjutuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Pitää ehdottomasti tutustua tuohon!!

   Poista
 3. Kiva kuulla täälläkin välillä kotain pientä kuulumista teillä! Mulla on myös mennyt syksy koulussa ja mahakin alkaa kasvamaan isommaksi. Viikkoja 25 ja on tää aikamoista. Molemmat lapset yhtiä riita pukareita välillä keskenään. Onneksi loma alkaa jo joulukuun puolessa välissä niin pääsee kunnolla rauhoittumaan ennen vauvan tuloa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, pitkästä aikaa! :)
   No on aikamoista! 25, enää 15 jäljellä, kyllä menee aika taas nopeasti. Meilläkin lapset on milloin pylly ja peppu ja milloin riitapukareita. Se toinen on joskus niin ihana ja toisena päivänä kamala :D Hassua, mistä kaikesta ne saakin "riidan" aikaiseksi, vaikkei Alex edes puhu vielä kunnolla. Viimeksi tappelivat siitä, kumpi saa sammuttaa eteisestä valot, kun lähdettiin päiväkotiin.
   Hyvää loppuodotusta sinulle, koeta jaksaa mahan kanssa vielä viimeiset kouluviikot! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)