maanantai 20. marraskuuta 2017

Kaksi viikkoa yksin lasten kanssa!

 


Mitä meille tällä hetkellä kuuluu?
 


Itse asiassa just nyt hieman erilaista arkea. Mieheni lähti viime viikolla ystävänsä kanssa Thaimaahan ja minä jäin lasten kanssa kotiin. Hän innostui jo viime kesänä vanhasta harrastuksestaan, thainyrkkeilystä ja on treenannut ahkerasti niin itsenäisesti kuin seuran treeneissä, joten mikäpä olisikaan hienompaa kuin treenata kaksi viikkoa Thaimaassa, paikallisten ohjaajien opetuksessa?

Minulla ei valitettavasti ollut mahdollista olla töistä niin pitkään poissa, joten jäin ihan hyvillä mielin lasten kanssa kotiin. Eihän meidän arki nyt sinänsä kovinkaan muuttunut, ihan yhtä lailla vien lapset aamuisin hoitoon kuten tähänkin asti. Suurin muutos lienee siinä, että nyt myös haen lapset hoidosta, käyn kaupassa, laitan ruoat ja hoidan lasten iltamenot yksin. Rankempaa se tottakai on, kyllähän kahdestaan on huomattavasti helpompaa jakaa vastuuta, mutta enköhän näin lyhyen ajanjakson selviä tästä hyvin. Noudatetaan samaa rytmiä kuin ennenkin.

Vaikeinta tässä on Olivian uhma ja kiukuttelu sekä joka asiasta kaupan käynti. Jos sanon, että keksiä ei oteta enää, hän vastaa "saan, anna mulle kaksi tai kaikki"  sitten väännetään taas. Myönnän, että olen välillä ihan liian lepsu, mutta kyllä loppupeleissä minä asioista päätän, ei Olivia.

Työaika minulla on näitten kahden viikon aikana myöskin hieman lyhyempi. Teen normaalisti pari pidempää päivää viikossa ja otan asiakkaita vastaan jopa klo 19, mutta nyt kalenterini on iltaisin kiinni ja tapaan viimeisen asiakkaan klo 15.00. Koska työpaikalta on päiväkodille puolen tunnin matka, minun on lähdettävä 16.15 ja that's it.

Töissä muuten on mennyt tosi mukavasti, kohtahan tulee jo vuosi täyteen! Viihdyn työpaikassani tosi hyvin. Välillä vaan harmittaa, miten vähän lapsiani arkipäivisin näen. Sellaista se kai kaikilla töissäkävijöillä on.

Nyt uutta viikkoa kohti, hyvää maanantaita kaikille!

Karina

2 kommenttia:

 1. Uhma on täälläkin tuttua,Eetulla on välillä aikamoista :/. Tsemppiä arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, samoin sinne!! <3
   Toi Olivian uhma on nyt vahvistunut PAulin ollessa poissa. Varmaan ikäväkin tekee omansa :/ onneks enää reilu viikko niin saadaan iskä kotiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)