maanantai 4. joulukuuta 2017

Viikonlopun parhaat.

Kyllä ne viikonlopun parhaat hetket vietettiin tällä kertaa ulkona rakentaen lumiukkoa ja tehden lumienkeleitä. Vaikka ulkona oli varsinkin eilen märkää ja ulkoilun jälkeen melkoisen kasteltu olo, niin lasten ilo Olafia rakentaessa on mittaamaton. Kaikki lumiukothan ovat nykyisin Olafeita, kuinkas muuten!

Tälle viikolle sattuu kivasti kaksi arkivapaata, keskiviikko Suomen itsenäisyyspäivä tottakai, mutta olen vapaalla myös perjantain, sillä pikkuveljeni ylioppilasjuhlia juhlitaan lauantaina ja matkustan lasten kanssa jo perjantaipäivän aikana sinne avuksi ja seuraksi. Viralliset lakkiaiset hänellä on tiistaina eli siis huomenna, mutta niihin en millään pääse, kun olen töissä ja illaksi jo suunnitelmia.

Tästä tulikin muuten mieleen, että mitä sitä hankkisi 19-vuotiaalle miehenalulle ylioppilaslahjaksi? Synttäriksi ostin hänelle lasisisen takeaway Joco Cup kupin, mutta yo lahjaksi en ole vieläkään keksinyt mitäään! Onko ideoita?

Itse sain aikoinani lahjaksi astioita, rahaa, koruja ja liinavaatteita. Osa hyödyllisiä ja edelleen tallessa tai käytössä, mutta osa taas mennyt jo eteenpäin, tai on jossakin tallessa odottamassa seuraavaa paikkaa. Minusta on vähän typerää ostaa esimerkiksi astioita sellaiselle, joka ei ole erikseen jotain tiettyä sarjaa toivonut. Sillisalaatti astiakaapissa voi toki monella toimia, mutta uskon, että nykyisin monet hakee selkeyttä niin vaate - kuin astiakaappiinsakin.

Raha on toki helpoin vaihtoehto niin lahjan antajalle kuin saajalle, mutta sen koen taas liian epähenkilökohtaiselta. Jollekin vieraalle voisin antaa rahaa lahjaksi, mutta omalle pikkuveljelle pitää olla jotain muuta. Pitäisihän minun isosiskona tuntea hänet edes sen verran.. 

Täytyy ilmeisesti ihan ajatuksen kanssa pohdiskella tätä..

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)