maanantai 9. huhtikuuta 2018

O L I V I A 5 V U O T T A.

Rakas esikoiseni, Olivia Isabella täytti maaliskuun 20.päivä viisi vuotta. Minun pienen pienestä tissiapinasta on kasvanut valloittavan ihana, määrätietoinen, ystävällinen, sosiaalinen, hauska ja nokkela viisivuotias <3

Viime vuonna synttäreitä juhlittiin Ryhmä Hau teemalla, tänä vuonna ehdottomaksi suosikiksi nousi Frozen. Iki-ihanalla Frozen huumalla ei näy olevan loppua! Olivian juhlat pidettiin tänäkin vuonna kahdessa osassa. Alun perin juhlien piti olla peräkkäisinä päivinä, pe ip pk kaverit ja la aamupäivä sukulaiset ja ystävät, mutta lopulta pidimme ne kahtena eri viikkoina, ensin pienet kahvittelut, jossa oli naapurintytöt äitinsä kanssa sekä lasten lähistöllä asuvat serkut äitinsä ja isänsä kanssa, ja seuraavalla viikolla päiväkotikaverit.

Päiväkotikaverisynttärit pidettiin eräänä perjantai-iltapäiväinänä klo 17-20. Juhliin Olivia sai kutsua 5 kaveria ja paikalle pääsi lopulta 4. Teemana oli Frozen, jonka mukaisesti myös vieraat saivat pukeutua. Niinpä täällä olikin yhteensä viisi ihanaa prinsessaa. Koska juhlat olivat arki-iltana, tarjoilimme lapsille ensin suolaista syötävää: perunamuussia ja nugetteja, lihapullia ja muumionakkeja, kurkkutankoja yms. Vasta sen jälkeen tulivat makeat pöytään.






                                                                          
                                                                 V I I S I  V U O T T A ! 

Päiväkotikaverijuhlissa Olivia pukeutui Annaksi, koska olimme varmoja, että kaikki muut ovat Elsoja. Ekoissa juhlissa taas Olivia oli Elsa :)






Näissä juhlissa oli tarjolla banoffeeta, mustikkapiirakkaa, lohivoileipäkakkua ja kinkkuhyrriä. Lisäksi vaahtokarkkeja sekä muita makeisia.  

Perinteisesti kysyin Olivialta muutaman kysymyksen, tänä vuonna niitä oli luonnollisesti viisi:

1. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Haliminen ja pussaaminen.

2. Miltä tuntuu olla 5-vuotias?
Isolta. Yksi sormi tuli lisää, kädellä laskiessa.

3. Mikä oli parasta 4 -vuotiaana?
Silloin oli lämmintä.

4. Mitä toivoit syntymäpäivälahjaksi?
Frozen juttuja, 2 samanlaista sydänkorua, joita myydään siellä meidän kaupassa, missä kaikki ponnaritkin.

5. Mitä aiot tehdä kesällä?
Leikkiä hippaa, olla leikkipaikalla, kerätä kukkia, tehdä hiekkakakkuja, sitten vielä mennä eväsretkelle, kiikkua, laskea liukumäkeä, kerätä mustikoita, antaa sulle kukkia, uida, onkia kaloja.
 

Neuvolassakin ollaan jo käyty, siellä tutkittiin kuulo, näkö, tehtiin tehtäviä ja mitattiin sekä punnittiin. Kaikki meno tosi hienosti ja pituudeksikin saatiin muutamaan milliä vaille 110 cm. 


Mahtavaa alkanutta viikkoa! Täällä ollaan Alexin eilisen kuumeen takia lasten kanssa kotona, toivottavasti ei nosta enää tänään kuumetta ja päästään huomenna arkeen kiinni :)

Karina








2 kommenttia:

  1. pitkä tyttö <3
    Ihanat juhlat olet järjestänyt :) Meidän neiti haluaa taas frozen partyt, joten kai niiihin on pakko taipua :D

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana synttärisankari! Paljon onnea Olivialle! 💙

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)