torstai 24. syyskuuta 2015

Espanja: kävelyllä.

Tänään käytiin hieman pidemmällä kävelyreissulla, kilometreistä en tiedä, mutta ajallisesti oltiin 5,5 tuntia pois kotoa ja siitä varmasti se 4,5 tuntia liikkeellä. Luojan kiitos, meillä on tuplavaunut mukana! Alex nukkui muutamaa imetyshetkeä lukuunottamatta koko ajan ja Oliviakin otti reilun 2 tunnin unet. Fuengirolassa on hyvin kapeat tiet ja jalkakäytävätkin just sen kokoisia, että just ja just mahdutaan Carenoilla menemään. Olin laittanut aamulla aurinkorasvaa mutten kauhean hyvin ja nyt perusturistina mun selkä on punainen sieltä sun  täältä. Aamu oli muutenkin hankala, kun hermostuin omalle matkalaukulleni. Tai sen sisällölle enemmänkin - mikään, mitä olin ajatellut, ei mennyt päälle, tai jos meni, niin siinä ei voinut imettää. Shortsit eivät mahtuneet jalkaan, no se ei nyt haittaa, kun säärikarvatkin rehottaa vielä, paidat eivät mahdu päälle, imetystopit eivät istu ja kaikki oli ihan pielessä. Lisäksi mun ryhti on kamalan huono ja tissitkin tuntuu roikkuvan polvissa. Aamulla kun laitoin Olivian tukkaa, sanoin, että katso äitin tissejä niin sun pää sopivassa asennossa, noh hän sitten  katsoi napaa - eli lapsen suusta se totuus tulee.

Kauhean masentavaa, tuntuu etten osaa edes nauttia täällä olosta, kun en tunne itseäni hyväksi. Oikeankokoiset vaatteet ratkaisis asian, mutta en haluaisi tuhlata rahaa sellaisiin, kun "kuitenkin laihdun kohta" vai laihdunko? Vaalea patonki maistuu, valkosuklaata uppoaa levykaupalla, leivoksia on helppo hakea 20m päästä konditoriosta. Maanantaina on seuraava punnitus ja mittaus, en halua edes ajatella lukuja ennen sitä. Masentavaa. 

En oo muuten ainut, kelle ruoka maistuu, katsokaa meidän tissiapinaa :)


                                                           Ihanan pehmeä söpö vauva <3

Jospa tää pintamasentuneisuus häviäisi kohta, onhan täällä oikeasti ihanaa olla! Ei kun pää ylös!

Karina

4 kommenttia:

 1. Hei! Sinulle on blogissani haaste. :)
  http://avekatriina.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-ja-blogikuulumisia.html

  Ihanaa Espanjan matkaa teille! :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanan tutun näköisiä maisemia <3 Mun mies oli viime syjsyn Fuengirolassa töissä ja pääsin käymään kyläilemässä sielä ihan ilman lapsukaisia :) Aivan ihana paikka <3 Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, teillä on ollu varmasti kivaa olla hetki ihan kahdestaan :) fuengirola on kyllä ihana paikka, täällä on puhdasta, aurinkoista ja kaiken kaikkiaan ihanaa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)