maanantai 28. syyskuuta 2015

MyBody: 8 viikkoa synnytyksestä.

Taas on kaksi viikkoa viime mittauskerrasta kulunut ja tartuin aamulla mittanauhaan. Pettymys oli suuri, kun senttejä ei ollutkaan lähtenyt itsestään niin paljon kun edellisellä kerralla. Ei voi mitään, täytyy nyt vaan vähentää herkuttelua, koska liikuntaahan olen täällä Espanjassa ollessani lisännyt ihan huimasti - kävelen joka päivä 1-4 tunnin kävelylenkkejä.

8 viikkoa synnytyksestä (4 viikkoa synnytyksestä) :

Paino: 79,4 kg (80,1kg) -0,700g
Rintojen alta: 80 cm (80 cm) - 0 cm
Vyötärö: 81 cm (87cm ) - 6 cm
Napa: 94 cm (99 cm) - 5 cm
Lantio: 102 cm (104 cm) -2 cm
Reisi: 62 cm (62 cm) - 0 cm
-------------------------------------------------
yhteensä  -13 cm

Jäljellä 59-13= 46 cm ja 11,3 kg

En saanut jälkitarkastuksessa lääkäriltä lupaa treenaamiseen, joten haaveet kuntosalista ovat edelleen jäissä. Varmaan sitten, kun palataan Suomeen, voi olla ajankohtaista. Nyt mun vatsalihakset ei kestä vielä treenaamista ja en oikein osaa tehdä salilla muitakaan liikkeitä ilman, että jännitän keskivartaloa samalla. Onneks täällä tulee sentään käveltyä, kuten edellä jo kirjoitinkin. Mahasta otin pikaisesti kuvan, ja mun mielestä se näyttää oudolta.. maha ei täällä ole itse asiassa kunnolla toiminut, joten turvotustakin on melkoisesti päivittäin. Oikeastaan synnytyksen jälkeen mahan toiminta on ollut hyvin erilaista ja todella kivualiasta, mutta siitä voin kirjoitella oman postauksen, jos päätän niinkin henkilökohtaisesta asiasta kirjoittaa. Mun mielestä naisten olisi hyvä tietää myös synnytyksen jälkeisistä mahdollisista ongelmista. 

 
4 viikkoa, 6 viikkoa ja 8 viikkoa synnytyksestä.
Tuntuu että mun luomet elää omaa elämäänsä ja seikkailee siellä sun täällä? Tai sitten tän päiväisen kuvan housujen reunan puuttuminen hämää.

Helppoa oli kyllä muuttua timmistä raskaanaolevaksi, söpöksi mahaksi, mutta yhtä helppoa se ei todellakaan ole muuttua löllöstä takaisin timmiksi, varsinkin, kun treenata ei varsinaisesti saa ja herkut maistuu paremmin kuin hyvin. Onneks tämä on vuoden projekti, josta jäljellä on vielä 10 kuukautta. Siinä ajassa luulisin olevan bäck. 

2 viikon päästä uudestaan! Adios!

Karina

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)