keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Marimekko SS 2016 blogi-ilta.


Iso Myyssä toimiva Marimekon liike järjesti (yhdessä Sami-Petterin kanssa) maanantaina bloggaajille pienimuotoisen iltaman, jossa itsekin kävin. Mies oli kotona ja mulla näin ollen hyvä syy lähteä yksin kaupungilla käymään! 

Itselleni Marimekko tuo mieleen unikkokukat, raidat sekä pyyhkeet. Sekä Kirsti Paakkasen, Risto-Matti Ratian ja mun 9. luokan bilsan open, jolla oli unikkohame. Ja ne kangaslaukut, joita lukiossa kaikilla muilla oli, paitsi mulla.

Marimekko on itselleni edelleen sellainen "ehkä" merkki. Olihan tuolla todella kivojakin vaatteita ja sovitin yhtä mekkoa jopa päälleni, mutta valitettavasti se ei oikein istunut minulle. Lastenvaatepuoli ei oikein sytyttänyt ollenkaan, mutta naisten puolella sekä varsinkin sisustuspuolella oli monta sellaista asiaa, jotka kyllä kelpuuttaisin kotiini. Uusimman malliston helmiä pääset kurkkaamaan allaolevista kuvista:


Tältä muuten näyttää laittautunut äitibloggaaja:


Paita Marimekko / neule Sunny´s / farkut Ralph Lauren / alta pilkistävät leggarit Vimma / kengät Ugg Australia / laukku Michael Kors Hamilton 

kiitos kuvasta Norsunluusydän.

Mitä MARIMEKKO tuo sinulle mieleen?

Karina1 kommentti:

  1. Näyttääpä mukavalta illalta :) Ja siis marimekko tuo mieleen juurikin kaikki ne unikko kankaat ja ne kangas laukut sekä lompakot. Tässä ehkäpä se syy miksen ole tutustunut kyseiseen merkkiin sen kummemmin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)