tiistai 24. toukokuuta 2016

MyBody: melkein 10kk synnytyksestä sekä C9 puhdistuskuuri.

Viimeisin MyBody postraussarjan postaus on tammikuulta, kun synnytyksestä oli kulunut 6 kk. Nyt aikaa on kulunut jo lähes 10kk ja periaatteessa minullahan on enää 2 kuukautta aikaa palautua siihen kuntoon, mitä 10kk sitten haaveilin. Lainaten itseäni 4 viikkoa synnytyksestä: Raskauden aikana kerätyt lähes 16 kiloa tulivat pikkuhiljaa, joten ne varmasti myös lähtevätkin pikkuhiljaa. Tavoiteena onkin seuraavan vuoden aikana sulattaa itsestäni 59 cm ja 12 kg. Mitat ja tavoitteet olivat 4 viikkoa synnytyksestä seuraavanlaiset:

Paino:  80,1 kg  TAVOITE 68 kg, pudotettavaa siis -12kg
Rintojen alta: 80 cm TAVOITE 75cm eli -5cm
Vyötärö 87 cm TAVOITE 72 cm -15 cm
Napa 99 cm TAVOITE 82 cm, -17cm
Lantio 104 cm TAVOITE 94 cm, -10cm
Reidet 2x62 cm TAVOITE 56 cm, -6x2 = -12cm

Tilanne näytti vielä reilu kuukausi sitten aika huonolta, paino junnasi paikallaan, mahaa turvotti ja olo oli jokseekin huono jokaisella mittarilla ja puntarilla. Päätinkin sitten aloittaa ostamani Forever C9 puhdistuskuurin. Kuuri kesti nimensä mukaisesti 9 päivää ja viimeisestä päivästä on nyt reilu kuukausi aikaa. Tässä hieman tuloksia, mitä silloin 9 päivän aikana tuli:

Paino 76 kg -> 73,5 kg = - 2,5 kg
Rinta 96 cm -> 96 cm = - 0 cm
Rinnan alta 80 cm -> 77 cm = - 3 cm
Käsivarsi 31 cm -> 31 cm = - 0 cm
Vyötärö 79 cm -> 77 cm = - 2 cm
Lantio 98 cm -> 97 cm = - 1 cm
Napa 93 cm -> 88,5 cm = - 4,5 cm
Reisi 61 cm -> 60 cm = - 1 cm
Sääri 38 cm -> 38 cm = - 0 cm
----------------------------------------------
yht. - 11,5 cm ja -2,5 kg

Kuuri ei vienyt minulta vain kiloja ja senttejä, vaan toi myös positiivisia vaikutuksia: vatsani voi paremmin kuin koskaan, herääminen oli aamuisin helpompaa ja yleinen olotila huomattavasti parempi. 

Mutta entäs nyt, kuukausi kuurin jälkeen, lähes 10 kk synnytyksen jälkeen?

Paino: 73 ,5kg
Rinnan alta 78 cm
Vyötärö 77 cm
Napa 90 cm
Lantio 96 cm

Ja jos vielä tehdään TAVOITE vs NYT tilanne:

Paino 68kg  -  73,5 kg  /pudotettavaa 5,5 kg
Rintojen alta 75 cm - 78 cm / kavennettevaa 3 cm
Vyötärö 72 cm - 77 cm / kavennettavaa 5 cm
Napa 82 cm - 90cm / kavennettavaa 8 cm
Lantio 94 cm - 96 cm / kavennettavaa 2 cm

Loppupäätelmä.

C9 kuuri antoi hyvän boostin ja yllättävää kyllä, tulokset ovat pysyneet lähes muuttumattomina. Painoa tippui jopa hieman lisää, mutta sen olen onnistunut nyt saamaan takaisin. Vaaka näyttää aamuisin 73-74 kg välillä, mikä ei nyt järkyttävän paljon 176 senttisele ole, mut kyl mä mieluummin sen 68kg painaisin. Tai olisin edes hieman pienempi navan kohdalta! Lantiohan on palautunut todella hyvin! 10 kuukaudessa 8 cm! Ja painoakin on tippunut "huikeat" 6,6kg.

Tässä muutama kuva ennen ja jälkeen C9 kuurin:


Kukkuu!                            

Eron huomaa kyllä, vaikka housut eivät olekaan samat.

Mulla on nyt pari kuukautta aikaa saada itseni hieman kireämmäksi, saa nähdä miten käy! Mulla ei nimittäin sitä motivaatiota, mistä esim. Mammamiia blogin Miia kirjoitti, ole ollenkaan! 

Jos kiinnostuit C9 puhdistuskuurista (tai ylipäätänsä Foreverin tuotteista) niin lisätietoja saat:

Emmi Seilistö
Independent Forever Business Owner 
Emmin Facebook.
Sähköposti: emmi.selisto@gmail.com

Mitä luulet, onnistunko saamaan itseni 3.8.2016 mennessä 68 kiloiseksi?

Karina
10 kommenttia:

 1. Mun täytys kanssa saada noita raskauden jättämiä kiloja viel hiukan poissa etenki vatsan seudulle jäi.Jotku sanoo että palautumista nopeuttaa kun imettää itselläni ei vaan alkanu tuottaan maitoa joten korvikkeella menty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se imetyskään aina auta. Olivian aikaan siitä tuntui olevan apua, tai sitten se oli häästressi, meillähän oli hääjuhla, kun Olivia oli 4,5kk ikäinen, joten motivaatiota ja stressiä riitti, kun halusin näyttää superhyvältä. Tän toisen synnytyksen jälkeen ei oikein ole mitään muuta motivaatiota kun halu olla paremmissa mitoissa, mutta se ei nähtävästi ihan riitä, kun en salille koskaan mene. Toisaalta nyt kun miettii, niin olen heinäkuun lopussa ystäväni kaasona, joten kyllähän kaasonkin tulee näyttää hyvältä! Noo, katsotaan sitä sitten..

   Poista
 2. Ai sieki teit ton,hyvä!

  Allua kannattaa juoda jatkossakin :). Oon juonu sitä ite jo pitkään, Eetu ja Tuomaskin juo :). Teen kohta tilausta ku oma allu juoma alkaa loppuu,voin nappaa siulle samalla jos haluut jatkaa juomista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allu on kyllä mun inhokkilistalla, mutta selvästikin auttoi mua, joten laitellaan huomenna viestiä! Voisin ainakin yhden pullon ottaa :)

   Poista
 3. Lopetat vaan stressaamisen ja ajattelet niin, että syöt semmosia ruokia mistä sun keholle tulee hyvä olo. :) Sen kyllä huomaa olossa, kun syöt hyvin ja samalla se painokin pikkuhiljaa laskee ja muistat liikunnan niin se muutos tapahtuu ku itestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sehän tässä onkin ongelmana, että en stressaa ja tuntuu että olen liiankin "tyytyväinen" siihen, mitä olen nyt. Vaikka taas järki sanoo, että pitää vähän kiristää vatsaa, ei tuo löllö kauhean kivalle näytä :D Sulla on mennyt laihdutus tosi hyvin! <3

   Poista
 4. Vautsi mikä mamma! :) Ja ihana kurkkiva Alex :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. Itse en sitä kyllä näe, mutta kommentisi lämmittää mieltä, kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)