torstai 22. syyskuuta 2016

Balettia, Kuopiota ja tulevia juhlia.

Me oltin viime viikon perjantainasta tämän viikon tiistai aamuun lasten kanssa mun vanhempieni luona. Siellä on aina mukava käydä ja varsinkin Olivia on onnessaan, kun saa olla mummin kanssa. Sain nukuttua viikonloppuna normaalia enemmän, kun äitini oli lasten kanssa ja tuntuu, että nyt on taas univelat kuitattu vähäksi aikaa! 

pipo Mini Rodini / paita Tommy Hilfiger / huppari Gugguu / housut Pomp de Lux / lenkkarit AdidasMitään erikoista ei oikeastaan tehty. Ulkoiltiin, leivottiin ja vietettiin aikaa yhdessä ja se olikin reissun tarkoitus. Maanantaina piipahdettiin Kuopiossa. Kyllä on kaupunki muuttunut vuosien saatossa! Itsehän olen ajanut ajokorttini siellä 11 vuotta sitten ja jännä oli huomata, miten kadut ovat taas muuttuneet :D


Tiistaina jouduttiin lähtemään aika ajoissa, sillä Olivialla on iltapäivisin satubalettitunti. Tanssikoulun lähellä on leikkipuisto, jonne Olivia on pyytänyt monesti, joten tällä kertaa piipahdettiin myös siinä!


Satubalettitunti on Olivian viikon kohokohta ja onhan hän aika ihana näky siellä <3


Nyt eletään jo tämän viikon torstaissa ja edessä on taas viikonloppu. Tämä viikonloppu vietetään mieheni sukulaisten kanssa, kun saadaan miehen veli perheineen meille viikonloppuvieraiksi. Lauantaina juhlitaan myös lasten serkun synttäreitä ja sunnuntaina Fitfatmama Tiinan Eetu pojan 3v synttäreitä. Juhlia viikonloppu täynnä, mikä voisikaan olla parempaa!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Karina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)