maanantai 31. lokakuuta 2016

Lifie.fi

Hola! Mun viikko yksin lasten kanssa meni oikein hyvin, mutta blogille en valitettavasti löytänyt aikaa, vaikka niin kuvittelin. Viikko sisälsi kyläilyjä, balettia, leipomista, siivoamista ja päiväunia. Oikein onnistunut viikko! Sain vielä perjantai-iltana päähänpiston järjestää miehelleni yllätysjuhlat valmistumisen kunniaksi ja launtaina olikin paljon tekemistä. Tein lohivoileipäkakun, Kinder-kakun, kinkkuhyrriä ja bostonkakun. Tarkoituksena oli pitää menu kurissa ja vieraat kuitenkin tyytyväisinä.
Täytyy sanoa, että onnistuin yllättämään mieheni 110%, hän ei aavistanut _yhtään_ mitään, edes siinä vaiheessa, kun ekat vieraat saapuivat. Hänen ilmeensä oli todella näkemisen arvoinen, kun 5 työkaveria saapuivat ovesta sisään! Kaikinpuolin onnistunut yllätysjuhla :)

Viime viikolla tapahtui myös blogimaailmassa. Siitähän on jo aikaa, kun Blogirinki Media ja Indiedays löivät hynttyyt yhteen, mutta nyt on suhde on viety entistä pidemmälle. Molempien sivustojen blogit on kerätty yhteen ja jaettu kolmeen leiriin: Lifie, Foodlover ja Indiedays. 

Lifie.fi on kuin naistenlehti verkossa - ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä. Vahvojen vaikuttajanaisten sivustolla kirjoittavat muun muassa Emmi Nuorgam, But I ́m a Human Not a Sandwich, Uusi Kuu ja Puutalobaby. Sivuston sisällöt vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen.

Foodlover.fi kokoaa yhteen maan parhaat ruoka- ja leivontablogit. Laadukas sisältö ja toimiva haku mahdollistavat niin reseptien pikaisen etsinnän kuin inspiraation hakemisen ja fiilistelyn. Foodlover-yhteisöön kuuluvat muun muassa Suomen suurin leivontasivusto Kinuskikissa, arkiruoan kuningatar Hellapoliisi, maan kattavin kasvisruokasivusto Chocochili sekä yli 70 muuta laadukasta ruokablogia.

Indiedays.com on vuonna 2010 perustettu nuorten naisten muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä sivusto ja oman alansa ylivoimainen ykkönen. Uusien sivustojen lanseerauksen yhteydessä Indiedaysin sisältöä terävöitetään takaisin juurilleen ja kohderyhmää tarkemmin palvelevaksi. Indiedaysin sosiaalisen median vaikuttajat ovat monen nuoren idoleita ja heillä on uskollinen seuraajajoukko. Indiedaysin tähtiin kuuluvat muun muassa vloggaajanakin tunnettu Uino ja kansainvälisten muotiblogien tyylilajia edustava Mariannan.

Kun haaveet muuttuvat todeksi -blogi kuuluu Lifieen, kuten ylä - ja sivubannerista voi huomatakin. Mainoksia blogissani on ollut lähes aina ja niitä tulee olemaan jatkossakin. Joten sinänsä ei suuria muutoksia. 

Ihanaa alkuviikkoa!

Karina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)